duminică, 27 noiembrie 2011

sunt o explozie de sentimente!

Serios! astazi sunt cine vreau eu sa fiu! Astazi am sa ma simt bine pentru ca asa vreau eu! astazi stiu ca viata mea e cea mai frumoasa si ca lumea e a mea!! Azi , si maine si poimaine si de acum inainte ! Imi ajunge sa imi deschid ochii si sa vad ca daca sunt albastri asta nu inseamna ca si ce e in jurul meu e albastru! Imi ajunge sa ridic putin colturile gurii si sa vad ca totii in jurul meu fac la fel, imi ajunge sa aud note muzicale si sa stiu ca lumea e un cantec!! si mai mult de atat sunt absorvita de tot ce e in jurul meu.. simt cum innebunesc cand aud valurile marii, stiu cum imi vine sa zbor cand vad primul fulg de nea ce a cazut, stiu cum imi sticlesc ochii atunci cand soarele apune si stiu ca doua cuvinte ridica lumea in picioare. Si nu nu am sa ma refer la "Te iubesc!", sunt si astea doua cuvinte magice dar nu. Eu ma refer la " Sunt aici!" pentru ca atunci cand ai o problema , sau atunci cand esti fericit, atunci cand razi sau cand plangi tot ce vrei este sa fie o persoana care sa iti spuna " Sunt aici!". Si stii!!! sunt cea mai norocoasa pentru ca eu nu am langa mine o persoana care sa imi spuna asta eu am mai multe persoane care in fiecare zi imi amintesc ca sunt aici.
Nu regret nimic din ce am facut in viata asta, si nu am de ce pentru ca un regret imi fura un minut din viata si nu vreau asta. Pot sa iubesc si sa urasc in acelasi timp, pot sa sufar si sa zambesc in acelasi timp si pot sa fiu cine vreau eu sa fiu! Pur si simplu sunt un ciudat vis animat ce poate la randul lui sa viseze. Am zis o data ca ma droghez cu vise si iluzii si in fiecare an descopar ceva nou in aceasta fraza. O iau razna si ma transform ca un rau ce curge la vale...imi ajunge sa imi deschid ochii si sa vad realitatea. Esti cel mai dulce secret al meu, ce mult mi`a placut sa te tin in mine, dar de ce sa nu spun? cel mai dulce secret esti tu! visul meu de o viata.. Pot sa fiu si eu o raza de lumina in intuneric . Timpul calmeaza tot, nu imi mai imaginez nimic, pentru ca nu e nevoie. Tot ce vreau este aici. Si nu trebuie neaparat sa fie perfect ca sa fie frumos ci pur si simplu sa fie cat sa te faca sa zambesti. Si stiu ca vei rade din nou , si stiu ca ce zic nu are sens, dar mai stiu ca mii si mii de slipiri cresc in tine si te iau cu fiorii cand te gandesti la ele.
Si poate tu inca nu stii ce se intampla cu tine. Cineva mi`a spus ca ar vrea sa fie mai matura, altcineva mi`a spus ca vrea sa fie mai copilaroasa, uite o idee: Ce naiba? Conteaza cum esti? nu... conteaza sa te simti tu bine, si nu sa faci ce zic cei din jurul tau. Pentru fiecare lucru este timp. Pentru fiecare minut este ceva de facut. Si daca crezi ca esti ciudat sau ciudata, si ce daca? ce e rau in asta??? nu stiu daca te`ai descoperit sau nu?
Tot ce stiu este ca am acces de adolescenta in noapte si sunt o explozie de sentimente !!!!!

p.s: atat:))

miercuri, 13 iulie 2011

iti multumesc...

Când mă pierd in ploaie in ochii tăi ştiu că găsesc lumina,care să lumineze calea mea când sânt speriată, si pierd teren.Când lumea mea devine nebună, tu poţi transforma totul în jurul meu. Şi când sint la pământ tu eşti aici impingându-mă sus.Tu eşti mereu aici dăruindu-mi tot ce ai. .Când eu pierd dorinţa de a câştiga eu doar te caut pe tine si pot atinge din nou cerul nu pot să fac nimic...Pentru că iubirea ta este uimitoare,pentru că iubirea ta mă inspiră,si când am nevoie de un prieten eşti mereu de partea mea oferindu-mi tot luându-mă prin noapte.Pentru armele care urmează să fie adăpostul meu ,prin toate ploile...Pentru un scut, dintr-o furtună,pentru un prieten, pentru o dragoste ,să mă ţină în condiţii de siguranţă şi cald. Pentru puterea de a fi puternic, pentru dorinţa de a-mi purta de grijă ,pentru tot ceea ce faci,pentru tot ce este adevărat doar tu existi pentru mine.Pentru adevărul care niciodată nu se va schimba ,pentru ca cineva să se aplece asupra mea,pentru o inimă pe care mă pot baza pentru orice....Pentru cineva la care...Eu nu pot alerga... În regulă...pentru puterea de a fi puternic ,pentru dorinţa de a-mi purta de grijă ,pentru tot ceea ce faci,pentru tot ce este adevărat iti multumesc! Acum ca viata mea a revenit la normal,ca am pe cineva care viseaza sa ma vada venind acasa,acuma pot spune ca sunt in picioare, acum ca imi merge bine. Acum ca cu timpul am reusit sa depasesc acea iubire care aproape ma ucis, acum deja numai este durere , acum incep sa redevin eu.Viitorul meu incepe sa straluceasca acum ca mi`am recapatat siguranta.Te iubesc!

sâmbătă, 9 iulie 2011

:x.

In mainile tale sunt cuvinte care cer mangaieri,in ochii tai o voce care ma umple de lumina.In buzele tale sunt indici ca exista paradisul si in pielea ta e o mare pe care vreau sa navighez fara vre-o directie fixa.In imbratisarea ta gasesc o directie pentru a provoca lumea, si vocea ta imi face bine cand cineva e crud cu mine.Totul e mai sigur.. De doua nopti nu mai dorm a ramas aici doar fantoma zambetului tau.Ma atragi cu lucrurile tale dragute,cutuita mea de surprize de unde vei iesi..Sa-ti spun ca te iubesc e o fraza cheltuita, am pofta sa te conving ca esti dulcea mea necesitate.Raman la dimensiunea ta, ma duci intr-o lume nereala, esti mereu in capul meu e impotriva ratiunii mele, esti motivatia mea principala, micul meu domn, nebunul meu.Inghetata in privirea ta lasa orele zilei sa treaca,stabilindu-ma in inima ta, raman in cuvintele tale.Azi m-am trezit din pat visand ca tu esti aici, dormind langa mine..Azi am desenat pe fereastra o fata zambitoare,ti-as da tot ce am ca sa te am aici pe perna mea.Vreau sa iti ascult vocea vorbindu-mi despre zilele fericite pe care mi le dai si mi le vei mai da.Suntem drumul care este intre " facut" si " dorit", suntem distana.Da..poate ai putea intelege ca nu stiu sa ma exprim bine, ai putea sa vezi ca nu este baiat mai potrivit ca tine.Lumea ar putea inelege prin iubirea noastra, cat de frumos e sa iubestisi poate o sa repete pereche cu pereche!Te iubesc atat de mult in fiecare zi un pic mai mult, te iubesc foarte mult incat nu cred ca exista mai mult.Sarutul tau fuge si se lipeste de mine,imi guverneaza mintea ca ciocolata, am pastrat iubirea mea pentru tine.Suntem ca rotile bicicletei singure in nici un loc nu pot sa mearga,iar dragostea noastra e ca o galeata cu ciocolata care o impartim: jumate tu , jumate eu.

vineri, 8 iulie 2011

am ajuns sa ma mint....

stii?? nu stiii! normal ca nu , eu una mam saturat! decizi, decizi, decizi! de ce mereu trebuie sa aleg?? si pana la urma oricum nu conteaza pentru ca e tot una.... Tu care habar nu ai ce simt eu acum, tu cititor ce te intrebi ce mi`a venit, tu esti una din miile de persoane din aceasta lumea si crede`ma tot esti important pentru cineva... Sacrifici am facut multe, si inca fac dar cu ce scop? cu ce gand? cu ce fapta? daca sunt vazute ca niste nimicuri! Degeaba incepe cu "citesc in ochii tai albastri.." daca nu vede nici macar ce ii arat.Atat de greu este? Si trista incerc a ma regasi in povesti, romane, filme, muzica..... Si cred ca imi fac bine dar nu ,ma inec din lacrima in lacrima, ma sufoc cu propria respiratie, si ard in propriul meu sange. Un semn vreau , vreau sa stiu ca sunt macar o celula din tine! Tu care acum citesti si chiar nu intelegi, imi e dor, imi e dor si chiar nu trebuia sa imi fie, vreau, vreau si chiar nu trebuia sa vreau, simt , simt si chiar am ajuns sa ma mint.

miercuri, 6 iulie 2011

nu stiu cum.

... si incep sa tremur, deabia astept sa te imbratisez...si inima e cea care te cheama , iubirea mea,....daca spui ca da, te voi proteja... cu toata dragostea si inima mea,daca spui ca da iti voi promite fidelitatea si intelegera mea ......si in lumea asta atat de ciudata merg de mana unind drumurile doi indragostiti.... maine cand ma voi trezi nu va mai fi la fel,maine el ma va astepta......maine cand ma voi trezi nu va mai fi la fel,....maine cand te voi vedea....,de abia astept sa te sarut...si mintea nu intelege deloc inima.Priveste-ma bine...sa vezi ca inca raman aici,murindu-ma de dorinta de a te gasi in mine ,asculta-ma:Nu stiu sa traiesc fara tine!

Si stiu ca mori dupa mine,traiesti pentru mine si niciodata nu m-ai lasat in spate,desi stii ca uneori eu sunt doar:teama!Dar traiesti in mine,langa mine,in interiorul meu,in aceasta inima confuza..de asta te rog invata-ma sa te iubesc ,si sa simt cu tine iubirea pe care tu mi-o dai.Alunga frigul vreau sa te vad acum….Departe de a ma gandi ca imi fac rau,trebuie sa recunosc ca toate astea mi-au iesit pe dos…De aceea,voi invata,voi trai,te voi imbratisa din ce in ce mai mult,si nu vreau,nu trebuie,nu pot sa incetez sa te privesc…Caldura corpului meu care creste fara control doar cand te vad!Incepe cu mainile si ajunge pana in inima mea cand mi-e dor de tine!Particule de iubire care inoata in interiorul meu vor sa aprinda gheata inimii tale…..si mi-e teama sa nu-mi pierd controlul .De fiecare data cand te voi intalni vei fi din nou ca dorinta ,care arde inauntru cu focul meu... nu stiu cum sa o spun ca sa intelegi mai bine, nu stiu cum sa iti arat ca sa simti mai bine, ca un copil iti spun..Te iubesc!

marți, 5 iulie 2011

vreau sa stiu ce e dragostea.....

Imi trebuie putin timp ,putin timp sa ma gandesc la lucrurile terminate,am mai citit printre randuri in cazul in care am nevoie,atunci cand sunt rece....in viata mea, a fost suferinta si durere...Nu stiu,daca mai pot face fata din nou...nu ma pot opri acum am trecut prin multe pentru a schimba acesta viata singuratica.Va dura un pic de timp, putin timp sa ma uit in jurul meu,nu mai am unde sa ma ascund....Se pare ca dragostea in cele din urma ma gasit.....

best weekend:x.

daca acu cateva zile imi doream sa fiu fericita, acum imi doresc sa tina fericirea:x. Tocmai am avut cel mai tare weekend din viata mea, 3 zile de muzica rock si folk, motoare peste tot in jurul meu, prietenii langa mine si el:x. .Tot ce lipsea de acolo erau cele 3 domnisoare care imi fac viata frumoasa:x.Andreeia:x., Iustina:x.,Anna:x.," piele si ciocate, gecii si libertate:x" . In acest weekend am descoperit si multe lucruri noi, ca de exemplu cat de muult iubesc motoarele,ca ma inteleg mai bine cu baieti:)), ca fara Mariiia nu e iesire nicaieri, sau fara cateva sticle de vin care raman blocate in usa de la balcon:)), ca degeaba mergi in Humor daca nu mananci o pizza de neam prost:))),ca degeaba stai in camera daca Florin nu picteaza decorul si dupaia Robo strange,si ca degeaba merg daca nu merge si cretuul meu:x Claudiu:x. Alex a descoperit in aceasta mica calatorie ca nu se doarme si nu prea ia placut asta:))iar Valy a observat cat de muult ii place vinul:)))Cel care a dormit cel mai putin a fost Cosmin care fara telefon nu traieste:))..... Gluma e gluma, dar a fost mare distractie, focul de tabara a fost un foc superb, mai ales atunci cand a cazut si era Robo sa ia foc:))Si ce sa mai vorbim ca fara oameni betii pe motoare nu era distractie..... Sa nu uitam sa pomenim de membrii formatiei Crosside care au incercat sa doboare niste" fetite" la un mic joc si nu au prea reusit:)).....A fost un weekend superb iar Clau la facut si mai superb:x. ..un weekend in care mi-am facut prietenii noi, m-am distrat si m-am si indragostit:x.....un weekend ce ori ce adolescenta si l`ar fi dorit:x. Te iubesc cretuleeeeeeeeeeeeee:x.

luni, 4 iulie 2011

nu intreba

1.私はあなたが匿名愛することを教えそして私がサイン
2.Ek sê vir jou ek is lief vir jou anoniem, en ek teken!
3.unë po ju them të dua anonim, dhe unë shenjë!
4.أقول لك أحبك المجهول ، وتوقيع أنا!
5.告訴你,我愛你匿名的,
6.Ik zeg je ik hou van je anoniem, en ik teken!
7.Mówię ci, że cię kocham anonimowy, i mogę się zalogować!
8.Eu lhe digo eu te amo anônimo, e eu assino!
9.ti dico ti amo anonima, e io segno!
10.Ich sage euch Ich liebe dich anonym, und ich unterschreiben!
11.mondom szeretlek névtelen, és én jel!
12.Je vous le dis je t'aime anonyme, et je signe!
13.Я говорю, что люблю тебя анонимными, и я подписываю!
14.Σας λέω Σ 'αγαπώ ανώνυμα, και να υπογράψω!
15.Te digo que te amo el anonimato, y firmar yo!
16.Seni anonim seviyorum söyleyin, ben de işaret!
17.நான் நீங்கள் அநாமதேய காதல் நீ சொல்ல, நான் கையெழுத்து!
18.난 당신 익명으로 사랑한다고 말하고, 그리고 서명!
19.I tell you I love you anonymous, and I sign!
20. iti spun anonim ca te iubesc, si ma semnez!

joi, 23 iunie 2011

am aripile frante de prietenii....

hm:)) ma fac sa rad singura cand ma gandesc cat de singura am ramas, si da acum ar aparea cateva persoana care mi`ar zice: " hey nu esti singura ne ai pe noi, prietenii", pe bune cu totii stim ca nu e asa. Ce e un prieten? sa definim cuvantul prieten nu are rost. Cineva iti e prieten doar atunci cand sta alaturi de tine la bine si la greu, care e mereu langa tine cand ai nevoie, care stie sa iti zambeasca cand trebuie si sa iti dea una cand intreci masura.Un prieten e acea persoana cu care cand te intalnesti sa vorbiti muult , muult sa aveti ce sa va spuneti, sa nu va plictisiti, sa radeti si sa va simtiti bine. Un prieten e acel care stie sa tina un secret, e acel care stie ca tu mereu poti mai mult si care te sprijina.Stai , te opresti si te gandesti cati prietenii aveai cu mult timp in urma,de ce nu ii mai ai? de ce acum nu mai e asa? mereu iti pui mii de intrebari la care pur si simplu nu ai raspunsuri...stii cum e pana la urma vorba aia prietene nu te`am uitat....

marți, 21 iunie 2011

sa iubesti....

sa iubesti... da am iubit, iubesc si probabil voi iubi si pe viitor.Nu mereu e cum vrem noi, si nu mereu persoana pe care o vrem langa noi este. Uneori suferi alteori razi.Nu conteaza daca e el, sau daca e altul, oricum va fi cineva si stii de ce? pentru ca fiecare are pe cineva pana la sfarsit.Stiu ca ai momente cand nu stii ce sa mai faci si crezi ca esti singur dar nu e asa.Totii au momente de astea si totii trec peste ele. Asa si tu vei trece si poate maine vei zambi. Nu stii cand va fi acel moment fericit , poate peste 1 minut sau 2 , poate peste 1 ora sau o zi, poate peste 1 luna sau un an, nu conteaza cand , oricum va venii, va venii si fericirea ta.Ai toata viata inainte. Stiu ca ai momente cand crezi ca totul se va sfarsi azi, cand crezi ca nu mai e nici un rost si incepi sa plangi sa tipi , dar crede`ma momente ca acestea o sa tot ai si ai sa treci peste ele .Bun iubesti pe cineva, acea persoana nu te iubeste, asta e daca vezi ca e fericita atunci ar trebui sa fii si tu fericit/a. Cand ai clipe de acestea gandeste`te la amintiriile frumoase din viata ta, gandeste`te la prietenii ce ii ai langa tine.Cand ai o problema nu o tine in tine, nu te indeparta de cei din jur, spune ce ai de spus fara sa eziti pentru ca daca nu o vei face dupa ai sa regreti si o sa iti apara intrebari de genu: " daca spuneam oare schimbam ceva?" Acum astfel de lucruri ti se par niste problme imense dar dupa cativa anii cand te vei uita inapoi si te vei gandi ai sa spui ca a fost doar o zi adolescentina...

duminică, 19 iunie 2011

o joaca de copil:x



Bataie cu apaaaa! o da si inca ce bataie. Daca ai fost felicitarii, daca nu hai sa facem un exercitiu de imaginatie.Inchide ochii si imagineaza`ti ca esti pe un camp deschis( adica campul de langa galleria) , esti tu in mijloc si zeci de copii sunt in jurul tau. Pe fata fiecaruia este afisat cate un zambet si cate o privire de aia zapacita. Totii au in mana o sticla cu apa , pistoale cu apa, baloane cu apa etc.La un START totii au inceput sa arunce baloanele sau apa din sticle. Soarele a tinut de partea noastra arzand cu putere . Intr`o secunda gasca de copii a devenit o bataie superba cu apa .Din stanga apa , din dreapta apa, din fata, spate sau chiar de sus tot apa.Nu stiu cat a durat bataia ,dar stiu sigur ca totii sau distrat si a fost ceva nou pentru cei care stau prin aceste locuri.Rasete, galagie si multa multa apa, astea sunt lucruruile ce te inconjoara.Tu cel care iti imaginezi si deja zambesti gandeste`te cum a fost atunci ....
Si dupa bataie ca sa ne linistim putin am fost pe niste paturi.Am lasat multitudinea de note muzicale sa ne inconjoare. Si cu o chitara si cu multe voci am transformat o dupaamiaza insorita intr`un paradis. Multumim celor care au avut aceasta ideee:x.

marți, 14 iunie 2011

doi ochi albastri....

Ceva observai , totusi , la ea, si acel ceva erau ochii . In ei vedeai esenta intregii sale fiinte, nu aveai de ce sa privesti mai adanc, toata viata ei era acolo.
Ochii aceia erau albastrii; albastrii ca departarile toamnei, albastrii ca albastrul ce se intrezareste printre coamele pierdute ale dealurilor si povarnisurilor impadurite intr-o dimineata insorita de septembrie. Un albastru cetos, strabatut de umbre, fara inceput,fara intindere, si pe care il priveai in adancuri nu doar la suprafata.
Iar daca e sa vorbim de prezenta, trebuie sa spunem ca prezenta ei nu era impunatoare , ci firava....

sâmbătă, 11 iunie 2011

stii....

stii cum sa`i zambesti,
stii cum sa clipesti
stii cum sa o simti,
dar nu stii sa o iubesti!

stii cum zambea
stii ce simtea,
stii ca iubea,
dar nu stii cum e ea!

stii ce sa ii spui,
stii ca nu`s minciuni,
stii ca o doresti,
dar nu stii sa o privesti....

fara tine nu sunt eu....

Respiri. Esti in aer. Intre tine si el sunt distorsiuni, neintelegeri, carente grave de comunicare. Ceea ce lui i se pare a fi o catastrofa, pentru tine poate fi doar o umbra rosie in apa. Ce frumos, spui tu, de parca soarele ar rasari din adancuri! Spun ca nu imi pasa..mie imi pasa stii,.. spun ca am sa plec, dar o sa ma intorc intr`o zi, spun ca nu mie dor?? Sincer mie dor….spun ca sunt ok…cand defapt nu mie usor..:(

stupid

She looked up and asked me if I ever had a lover that I did not betray
And I turned on the radio and I looked the other way
She said you're smart, but in a stupid way....

And goodbye

You never really understand a person until you consider things from his point of view... Until you climb inside of his skin and walk around in it.
Let me be the one to break it up, so you won’t have to make excuses, we don’t need to find a set up where ,someone wins and someone loses ,we just have to say our love was true ,but has now become a lie, So I’m tellin’ you I love you one last time And goodbye !

...

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn to the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.

marți, 3 mai 2011

Suras de Primavara

In geam auzi cum bate...
Vantul de departe
Si crengile tresar,
Cu frunzele ca in tipar.

Departe sa auzi
Voci de randunele dulci,
Si iarba iti surade
Ca un copil de turta dulce.

Soarele cel inaltat
Raze spre pamant a aruncat,
Florile palariile si le`au ridicat
Si nori s`au imprastiat.

Dealul inaltat ca un rege
Face umbra locului de veghe,
Soarele dupa rege s`a ascuns
incet,...ca un suras....

cum pot?

Cum pot sa te iubesc?
Cum pot sa te doresc?
Cum pot sa te sarut?
Cum pot sa nu te uit?
Cum pot pe tine sa te astept?
Cum pot pe tine sa te cred?
Cum pot sa zic ca imi lipsesti?
Cum poti sa ma zapacesti?
Daca ieri, Cum pot? era intrebarea mea
Astazi suna cam asa:
Nu pot sa te iubesc,
Nu pot sa te doresc,
Nu pot sa te sarut,
Si pot ca sa te uit,
Nu pot sa te astept,
Nu pot nici sa te cred,
Nu pot sa zic ca imi lipsesti,
Nu poti sa ma mai zapacesti.....

mereu, mereu...

Mereu,mereu a fost asa,
Cu tine plimbandu`te in mintea mea
Zapacind tot in jurul tau,
Ce pot sa spun??
e foarte rau.


Mereu,mereu a fost asa,
Tu schimbat in fata mea
Mergand ca si cum nu ti-ar pasa,
Ce pot sa spun??
de finta mea.

Mereu,mereu a fost asa,
Un om ce ma iubea
Cu ochii privind spre mine,
Ce pot sa spun??
plini de iubire.


Mereu,mereu a fost asa,
Un mincinos de talia ta
Atat de bine prefacut,
Ce pot sa spun?
cam tacut.


Mereu,mereu a fost asa,
Tu jucandu`te cu firea mea
Cuvinte tu mi`a aruncat,
Ce pot sa spun??
eu te`am uitat.

joi, 24 martie 2011

ce vis.....

ce vis , ce vis , s`a ridicat
din gandul meu nenumarat
ce ochi, ce ochi nu am putut uita
cand ai plecat din viata mea.
stelele au luminat
al meu vis de neuitat,
si florile au inflorit,
cand tu la mine ai venit.
pe un nor pufos ai aparut
in gandul meu mut,
cuvinte dulci mi`ai soptit
si sarutari mi`ai oferit,
un zambet de copil ai afisat
pe fata ta de inger neschimbat....

ce vis, ce vis, eu am putut avea
intinsa pe un fulg de nea
ce ochi, ce ochi, eu am putut uita
cand ai revenit in viata mea.
stelele au uitat
ca a fost un vis de luminat,
si florile s`au ofilit
cand tu, iar mai mintit.
pe un nor ascuns ai disparut
din gandul meu mut,
cuvinte acre mi`ai aruncat
in sufletul intruchipat,
un zambet de viclean ai afisat
pe fata ta de demon neschimbat...

ce vis, ce vis, eu am visat
iar noapte mam ridicat
ce ochi, ce ochi, eu am avut
plini de lacrimi de necrezut...

sâmbătă, 12 martie 2011

Ceva ineregula. (capitotolul 1 din" Soarele topeste Gheata"

Era frig. Era foarte frig afara. Ningea iar vantul rascolea in jur.O singura persoana mergea pe strada alunecoasa.Era imbracata din cap pana in picioare, cu haine groase si inchise, doar ochii i se zareau.Doi ochii marii, de sticla albastri ca cerul si marea impletite impreuna.In umbra acestora se vedea tristete, o tristete umbrita de un zambet suav. Mergea repede in viscolul de afara indreptata parca spre nicaieri.Luminile caselor se estopau incet, stingandu`se una cate una.Fata s-a oprit in fata unei case mici cu vopseaua cojita pe la colturi si incarcata de zapada. In fata casei se afla o mica pisica alba si pufoasa ce nu o deosebeai de zapada ce stapanea acel teritoriu.
- Aici erai! Betty ti`am spus sa nu iesi din casa , e frig pis pis.
Batrana se apleaca si ia pisica in brate.Cu minile vinete de la frig scote o cheie mica si ruginta si deschide usa.Se aude un scartait care ar fi speriat pe oricine, insa pisica se uita cu aceasi ochi mari la stapana sa,obisnuita parca cu asemenea zgomot.E Intuneric in casa.Incet si cu o miscare suava batrana aprinde lumina. O lumina pala ce lumineaza un mic fotoliu langa un semineu.Mobila e toata roasa de molii si veche.Batrana se duce si pune micul rotocol de pisica pe fotoliu.Incepe sa isi dea jos din multitudinea de haine.Ramane intr`o rochita lunga pana in pamant si cu un baticut subtirel pe cap.Se pare ca batranica nu era decat o fetita .O fetita de 17 ani.Se apropie de semineu si aprinde 3 bete ce stau acolo parasite.Fata se apropie de fotoliu si se aseaza scotand un oftat uitat si izolat parca in ea.Pisica sare in bratele ei si incepe sa toarca stiind exact ce va urma.
-Tare smechera mai esti micuto! ma astepti frumos si mereu te asezi in bratele mele si imi daruiesti iubirea ta.Vrei sa stii ce ti`am adus azi nu? Ei bine uite!
Si scoate din buzunarul hainei o sticluta cu lapte si ii da acesteia sa bea.
Pisica ca si cum ar comunica cu ea se uita in sus si incepe sa toarca si mai tare.Scena este frumoasa dar in acelasi timp infioratoare. Cum a ajuns aceea fata asa? .
-Betty am sa iti spun povestea unei fetite care a inceput cu multi ani in urma , cand totul parea a fi roz si frumos.Era o zi ploiasa de primavara. O zi ca oricare alta pentru totii. Insa pentru o femeie era o zi speciala, astazi tocami nascuse o fetita.O fetita frumoasa si mica , mica ca o pisica, cam asa ca tine.Toata lumea era fericita.Si inca ce fericire un nou suflet sa decis sa coboare pe pamant. Acum erau o familie implinita, cu un tata o mama si doua fete superbe. Totul parea perfect insa ca deobicei ceva trebuia sa strice aceea perfectiune. Multe lucruri nu se stiu pana la o anumita varsta. Insa ceva neplacut s`a intamplat dupa 3 ani de cand se nascuse ea, Raya.

vineri, 11 martie 2011

...

nu intodeauna poti intelege pe deplin ceea ce ai avut.Eu pot desena sau picta ceva pe o coala de hartie.Insa nu se poate spune ca pot intelege cum e sa fi cel desenat.Pentru ca ceea ce desenez nu va prinde viata. Iar eu sunt vie si asta mi se pare atat de ciudat!

vibreaza....

strofa 1

inchizi ochii si te gandesti
la sunetul ce il gasesti
auzi un bas,auzi un poc
auzi putina muzica rock

refren:

vibreazaaaaaaaaaaaaaaaaa
simti cum sangele pulseaza
vbreazaaaaaaaaaaaaaaaaaa
esti in extaz si nu iti mai pasa


strofa 2

in stanga basul il simti
in dreapta chitara sa nu o eviti
tobele din spate bat
iar microfonul il incarc

refren

vibreazaaaaaaaaaaaaaaaaa
simti cum sangele pulseaza
vbreazaaaaaaaaaaaaaaaaaa
esti in extaz si nu iti mai pasa
Ai vrut vreodata sa crezi ca totul e un cosmar?
Ai vrut vreodata sa nu se fi intamplat anumite lucruri?
Ai vrut vreodata sa nu te simti singur/a?
Ai vrut vreodata sa te simti iubit/a?
Ai vrut vreodata sa nu fi plans de atatea ori?
Ai vrut vreodata sa nu fi cunoscut anumite persoane?
Ai vrut vreodata sa crezi in povesti?
Ai vrut vreodata sa nu te fi inselat?
Ai vrut vreodata sa ai ceva ce nu ai avut?
Ai vrut vreodata sa iti demonstreze ca te iubeste?
Ai vrut vreodata sa te simti inconjurata de prieteni?
Ai vrut vreodata sa evadezi singur/a macar o data?
dar....
Ai vrut vreodata sa iubesti?
Ai vrut vreodata sa visezi ca esti in paradis?
Ai vrut vreodata sa tipi in gura mare ce vrei tu?
Ai vrut vreodata sa faci lucruri ce nu ai voie?
Ai vrut vreodata sa crezi in el/ea?
Ai vrut vreodata sa ai o familie iubitoare?
Ai vrut vreodata sa mori?
Ai vrut vreodata sa te accepte asa cum esti?
Ai vrut vreodata sa ai alta viata?
Ai vrut vreodata sa fie altfel?
Ai vrut vreodata sa trantesti ceva?
ai vrut???


AI VRUT?????????

ssaha...vis oriental

Intr-o camera aglomerata
Pe un pat de catifea,
Sta o fata asezata
Cu mintea plecata...
Parul greu cadea la vale
In usoare rotocoale.
Ochii negri,stau in jos
Umbriti de a lor frumusete
Incarcati cu picaturi de sticla
Ce cad in jos peste gurita mica.
Ceasul suna in departare
Se ridica mititica
Rochita de un roz pal
Cade jos cu un gust amar/
Soarele a intrat incet
Tarandu-se perfect
Pielea cafenie imediat a stralucit
Cand impactul sa zarit.
Dar tristetea se evapora
Cand inima fetei incepe sa bata
In bratele lui s-a regasit
Iar ochi ei nu s-au mai umezit
Zambetul ei a fost
Pentru iubire cu folos.