luni, 30 septembrie 2013

o privire de ansamblu

O noua privire de ansamblu ma face sa cred ca nu e chiar asa de rau. E bine.. e cald.. si e bine. Si nu ma refer la vreme. E cald in sufeltul meu. E cald in mintea mea. E cald in camera mea. Lacrimi si parereri de rau, zambete si amintiri, clipe si despartiti. Toate fac parte din mine. Din " EU". Da .. eu aia care uneori e prea indecisa si prea sensibila pentru a trai intr-o lume asa de ciudat ca asta. Schimbatoare este vreme, schimbatoare sunt si eu. Sa stii ca nu e rau.. chiar nu e rau. Cate vise am avut aproape toate s-au indeplinit. Si uneori e bine sa mai si multumim, nu doar sa plangem. Sa ne plangem de anumite chestii sau anumiti factori care pana la urma isi au rostul lor. E cum zic unii oameni: Destinul a vrut asa ! Sunt destul de convinsa ca am sa fiu bine. Tot raul e spre bine. Sufletel de ciocolata!!Gand de bomboane si vise de martipan. Tu esti inca visul meu dulce si amar, dar nu stiu pana cand!

Visul meu animat dintr-o cutie.

Esti o animatie mica si draguta bagata intr-o cutie. O animatie pe care o vedeam mereu cand eram micuta. Erai in patratul acela mare care avea imagini miscatoare.Te-am vazut mereu cum radeai la mine intr-un colt. Prostia insa este ca nu mai eu te vedeam si toti ceilalti credeau ca sunt nebuna. Cum as putea fi nebuna cand eu te vad si acum. Of tu animatie mica si draguta. Surprinzator nu ma deranjeaza ca te vad doar eu. Nu ma deranjeaza pentru ca asa stiu ca si tu ma vezi doar pe mine. Sau cel putin te prefaci ca faci asta. Cum as putea sa te descriu? Nu prea stiu cum.. Sincer eu te vad in mii de feluri si niciodata nu ai aceasi infatisare.Imaginatia mea o ia razna in fiecare secunda , in fiecare clipa. Prea multe ganduri , prea multe vise, prea multe sperante. Stii, oricat de nebuna as fi eu sau oricat de multe gandurii am eu , tu tot stai acolo si zambesti. Te uiti la mine si zamabesti. Intr-un fel esti chiar amuzant. Prostesc de amuzant, dar pana la urma asta imi place la tine. Tu animatie mica si draguta!!!

vineri, 27 septembrie 2013

scrisoare pentru tine.

Dragul meu, Probabil iti scriu aici pentru ca nu mai am curajul sa iti dau mesaj, sau sa te sun. Nu stiu daca as putea sa iti mai vorbesc despre chestiile astea. Nu stiu cum ai mai reactiona. Nu stiu cum sa fac sa fie bine, si uneori cred ca nici nu am atata putere in mine pentru a indrepta fiecare lucru gresit. Cum as putea sa lupt pentru cineva care nici macar nu isi doreste asta? Stau in fiecare zi si noapte si ma amagesc singura, si ma mint singura. Ma mint ca inca sunt in inima ta, ma mint ca inca mai e flacara aceea intre noi si ma mint ca vei fi aici. Sunt egoista , dupa cum ti-am mai spus. Sunt egoista pentru ca nu m-am gandit la tine si la ce vrei tu. Eu am vrut sa imi fie mie bine si atat. Urat din partea mea. Probabil am inteles inca de cand ne-am vazut ultima oara ca asta a fost totul. Si zic probabil pentru ca nu sunt sigura. Nu sunt sigura de ce vrei tu. E foarte fascinant ca esti misterios, si ca lasi impresia de mult lucruri.. dar in cazul asta.. baby.. trebuie sa fi mai precis. Am crezut ca pot indrepta totul... am crezut ca e doar o incercare pentru noi amndoi. M-am amagit singura si imi pare rau. Imi pare rau ca mi-am imaginat lucruri care nu erau asa si am ales sa cred ca tu simti chestii pe care nu le simti. Trebuie sa intelegi ca mi-a fost greu si imi este in continuare.. dar probabil cu firea mea te ranesc si pe tine. Spune-mi ce as putea eu sa iti cer? Acum nu mai am dreptul sa cer nici macar un zambet de al tau.Nu neaparat ca nu am dreptul ci mai mult ca nu il merit. Copilul din mine a crezut ca totul e doar un joc si ca mai sunt "vieti" in acest joc, iar femeia din mine a crezut ca ce avem e mai presus decat orice , si e mai importanta decat niste simple piedici. Sunt o fricoasa. Imi era frica sa te pierd si iaca... Pana in momentul de fata am crezut intr-un fel ca inca esti al meu.. ca inca ne apartinem unul altuia.. dar prin felul tau de a fi mi-ai demonstrat ca eram prea oarba ca sa vad adevarul. Iarta-ma! Iarta-ma ca nu pot sa vad ce e bine, iarta-ma ca nu pot sa inteleg . Iarta-ma ca te iubesc... semnat: Nimeni.

miercuri, 25 septembrie 2013

.. asa si asa

Nu mai pot sa vorbesc despre asta , Sincer ma face sa plang .Ma simt goala pe dinauntru.. nu pot sa ma prefac ca nu te mai iubesc.. ca nu sunt indragostita de tine... chiar vrei sa incerc asta? voi incerca....imi lipsesti din ce in ce mai mult. Imi lipsesti ca aerul.. Tot ce am nevoie esti tu. tu sa fii aici .. m-am saturat sa ma mint. Nu imi pot imagina viata fara tine nu intelegi?? Cand ma suna cineva sau primesc un mesaj imediat ma uit crezand ca ca esti tu..Daca tu nu simti la fel spune-mi si promit ca nu o sa iti mai zic sentimentele mele niciodata! Nu vreau sa imi explici cum dragostea ta peste noapte s-a schimbat..cum dintr-o data esti rece... chiar m-ai ranit de data asta. Imi vreau baiatul inapoi.. imi vreau visele inapoi. Vreau sa zambesc din nou . Doar tu ma faci sa zambesc.. vreau sa stiu ca esti aici mereu cand am nevoie de tine.. vreau sa stiu ca ma iubesti. Imi vreau "idiotul" inapoi!!!

vineri, 20 septembrie 2013

durere

Ma doare. Jur ca ma doare. Fiecare milimetru din corpul meu urla de durere. A devenit deja insuportabil. Robotelul meu ,creierul, imi dicteaza ca e bine insa inima mea primeste cate un glot in fiecare secunda. Scapa atata sange ca intr-un razboi. Durerea e acuta! si urlu!!! Fiecare bataie de vant este ca o furtuna pentru mine. Simt cum lumea cladita de mine se tot duce la vale si eu, eu nu pot face nimic pentru a o opri. In subconstien ma ranesc singura , spunandu-mi ca e vina mea , ca sunt cea care... care a distrus totul. Ce a distrus? a distrus zambetul, simplitatea . Ma pedepsec. Las sa ma doara totul. Tu! Tu nu ai idee ce ai facut din mine. Tu nu intelegi ce insemna totul. "Nu esti tu, sunt eu"... ei bine nu ai sa stii niciodata. Plansetul meu il vei auzi si peste ani.. iar buzele mele nu iti vor mai zice niciodata ceea ce vroiai sa auzi. Nu am sa zic ca daca tu ai sa fii fericit am sa fiu si eu... nu.. Dar daca tu ai sa fii fericit macar am sa stiu ca era mai bine asa..Iar daca vreodata vei regreta ceva.. sa stii ca nu e bine.. pentru ca un regret iti fura un minut din viata. Pentru ultima oara dragul meu Te iubesc si imi pare rau...