sâmbătă, 29 iunie 2013

fragment

                         "A doua zi doi barbati urcasera binecunoscuta vale ce ducea la Castle Boterel la biserica din East Endelstow.Cand inmormantarea se sfarsi si toti parasisera cimintirul  ce parea o simpla pajiste,cei doi coborara agale treptele spre cripta familiei Luxellian, pe sub boltele joase ,incrucisate pe care le privisera si alta data , si care acum erau luminate la fel ca si atunci. In noua firida a criptei se vedea un sicriu destul de nou, dar cu luciul cam stins si un altul si mai nou, stralucitor si fara pata.
               In dreptul celui de al doilea se zarea silueta mohorata a unui barbat,ingenuncheat pe pardoseala jilava,cu trupul prabusit peste cosciug,cu mainiile impreunate parand a se fi lasat cu totul prada durerii. Era inca tanar,poate mai tanar ca Knight si chiar si asa cum sta acum, se vedea cat de zvelt si bine legat ii era trupul.Murmura o rugaciune si nu-si dadea seama ca cei doi stateau doar la cativa metri mai incolo.
              Knight si Stephen mai facusera cativa pasi si se oprira in locul unde statusera candva alaturi de Elfride cand se intalnisera toti trei acolo, inainte ca ea sa se fi cufundat in tacere, asemeni stramosilor ei , si sa-si fi inchis  pe vecie ochii ei albastri ,luminosi.Abia atunci zarira in lumina tulbure, trupul ceui ingenuncheat.Knight isi dadu indata seama ca omul indoliat era lordul Luxellian, sotul vaduv al Elfridei.
            Intelesesera ca erau de prisos in acel loc. Knight il prinsese pe Stephen spre iesire, si se retrasera amndoi la fel de linistit precum venisera.
      -Sa mergem, spuse el cu glasul sugrumat.N-avem ce cauta aici. Inaintea noastra e altul,mai aproape de ea decat noi!
        Si,unul langa celalalt,pornira pe drumul de intoarcere spre Castle Boterel,in josul vaii linistite, cenusii."

 "Doi ochi albastri"-Tomas Hardy

sâmbătă, 22 iunie 2013

!!!

Intuneric. E intuneric si nu doar afara. Aerul e prea greu , nu mai pot sa respir.Fiecare minut ma apasa si ma gandesc prea mult.Am zis si mi-am incalcat promisiunea, o promisiune facuta mie. Frigul nu mi se mai pare ceva atat de apasator. Ma doare singuratatea din vina ta. Puterea mea e slabita.. istoria recenta musca  din mine ca o pasare de prada.Am inima lipita de un zid de ochii tai intunecati.Intr-un fel, ti-as fi cerut sa te servesti din sufletul meu. Asta e sting soarele, fac intuneric. Tu toarna-mi o cafea pana nu se deschide cerul si imi cad toate pacatele in cap.Tandretea mea si-a dezbracat rochita de vara, a privit in stanga si  in dreapta si s-a lasat batjocurita. Fulgere sunt in mine si obosesc.Ma pierd in amoruri, tipul nou de fumat ma ucide. e simplu.Tu ma iubesti eu raspund.Sunt o femeie goala intr-un pat gol. trupul meu se vrea cald. Oricum ce ai putea face tu cu trupul asta dezordonat  care cere lumina?Din torace imi creste sarma ghimpata, imi inconjoara trupul intr-o imbratisare calda de fier incins, sunt femeia tatuata din visul tau mut.Am fost destul de naiva incat sa te cred. A cata oara naivitatea ma conduce? In subconstient am stiut de la inceput ca nu e bine. Ca voi cadea prada suferintei si iata ca nu am vrut sa ascult de mine. Ai fii putut sa faci sa fie altfel. Tu, aveai puterea sa schimbi totul. Tu erai ceea ce aveam nevoie. Tu! Tu esti ceva ce de azi nu mai vreau sa vad. Te sting din sufletul meu , la fel cum marea stinge soarele la fiecare apus.

luni, 10 iunie 2013

Dezacord

strofa- Mi   Sol
           Re    LA

refren- Mi   Si
           La    Sol

Poate ai dreptate tu
Dar poate ca nu
Incerc sa te aud
Incerc sa te ascult

Nu vrei sa imi explici
Nu vrei sa te implici
Simt cum te indepartezi
Ma jur ca explodez

refren

Nu mai vreau sa tac
Nu mai vreau sa fac
Nu mai vreau sa stiu
Nu mai vreau sa fiu

Am incercat prea mult
Sa invat sa te ajut
Si nu m-ai ascultat
Acum iar ai picat

Am vrut sa fiu ca tine
Am vrut sa fie bine
Vroiam sa fii aici
Vroiam sa ma ridici,

refren

Regina noptii

Mi-o amintesc si parca  o vad
Inaltata cum statea..
Cu un aer trist ca si uitat,
De timpul care a plecat.
In fiecare seara o vedeam
La geam cand ..ieseam..
Si incercam sa ii vorbesc
Dar e in zadar sa o iubesc!
Cu note muzicale am incercat sa o vrajesc
Sa ii arat ca nu glumesc.
Dar ea nici nu ma privea,
Stand sus acolo ca o stea.
Numai noaptea o vedeam..
Si ziua o visam,
Numai noapte pot sa ii vorbesc,
Dar, tot timpul am sa o iubesc!

Gand!

Gand mut scris printre randuri
Te aud si cand taci...
Cum poti tu mintea
Asa sa mi-o ataci?

Gand uitat la mine in suflet
Te citesc si in povesti..
Si sper ca intr-o zi
Tu sa ma parasesti!

Gand ce nu ma lasi sa dorm
Ce ma trimiti mereu la el
Tu incet ma omori...
Tu, simplu gand ce ma infiori.

joi, 6 iunie 2013

Zborul Albastru final- Alegerea

ah!! ce bine a fost. Sunt atat de fericit nici nu pot sa exprim asta. Inca am ochii inchisi, vreau sa o las sa creada ca dorm.E liniste. Poate si ea doarme.Ar fi dragut sa ma duc sa ii pregatesc un mic dejun.Exact asta am sa fac.Mama ce lumina... cat e ceasul? Raya?..Unde e Raya. Poate o fi in bucatarie...Nu nici aici  nu e.Aaaa dar stai uite cafea.. si o foaie..Ce o fi asta?

" Draga Laur,

Probabil abia acum te-ai trezit si sunt sigura ca e cam amiaza. Stai jos si bea cafeaua care ti-am facut-o, e asa cum iti place tie.Probabil te intrebi unde sunt si ce e cu aceasta scrisoare. Ei bine, aceasta scrisoare e pentru ca sunt prea lasa sa iti vorbesc.Am plecat.Direct nu? .. da am plecat si nu am putut sa iti spun asta in fata.Inca de cand te-am vazut mi-a placut de tine. Am vrut sa te am, si te-am avut. Apoi am vrut mai mult, am vrut sa fi  al meu, sa fiu prietena ta si tu sa fi cel care ma iubeste, pe mine.Am vrut prea mult.Innebuneam daca te vedeam cu alta, si plangeam noptii la rand. Am suferit mult pentru tine.Nu stiu ce ai vrut de la mine, si nici ce vrei acum. Oricum daca ai vrea ceva acum nu se mai poate. Imi pare rau daca ti-am facut rau. Chiar nu am vrut. Vezi tu ieri m-ai pus sa aleg intre tine si Gabi. Dar nu te-ai intrebat niciodata daca eu va vreau pe vreo unul din voi.Cand mai pus sa aleg nu stiam ce sa fac. Insa cand l-am vazut pe Gabi mi-am dat seama ca nu cu el vreau sa fiu.I-am spus ca nu simt nimic pentru el, crezand ca te iubesc pe tine. Dar Gabi a spus atunci ca stie ca te iubesc..In momentul ala am realizat ca nu e adevarat. Si e ok, nu te iubesc si stii ceva nici tu nu ma iubesti. Aseara te-am pus sa zici ca ma iubesti si ai ezitat si apoi ai zis. Laur tii la mine si eu tin la tine dar ce e intre noi nu e iubire. Esti constien de asta sunt sigura. Stiu ce am avut a fost frumos, a fost unic si magic. Esti tanar la fel ca si mine si vei gasi fata aceea perfecta pentru tine. Ne-am mintit amndoi si ne-am ascuns dupa suferinta. Vroaim sa credem ca ne iubim dar nu era asa. Atractia era si inca este. Te-am vrut , m-ai vrut. Te vreau, ma vrei.Dupa azi-noapte am realizat ca locul meu nu e aici, ca trebuie sa plec. Am incercat sa ma gandesc unde se va ajunge daca noi continuam asa . Probabil la un moment dat am fi suferit amndoi.Sa nu ma suni, mi-am schimbat numarul, si nu l-am memorat pe al tau. Nu iti zic unde plec si nici nu cred ca vrei sa stii.Poate odata ne vom intalni intamplator, si poate inca vom mai simti ceva unul pentru altul, dar asta e altceva. Sa stii ca ti-am luat tricoul cel maro pentru ca imi place foarte mult si ca sa am o amintire de la tine. Pe masa langa cafea vei gasi lantul meu cu chitara care iti place foarte mult. Sunt sigur ca nu l-ai observat inca:)), funny nu?. Cam asta a fost. Iti doresc numai bine si pe curand!!

P.S:  Mereu vei ramane baiatul meu cu ochii albastrii din tren. Take care


                                                                                                                    Raya."

                                            -Va Urma-

Zborul Albastru (partea a 11-a) - Adevarul.

      Ma uit la el. Cu greu ma uit la el. Este atat de sensibil, atat de slab in minile mele in momentul de fata! Ma intreb daca vreau sa aud ce va vrea sa imi zica. Sau va vrea sa imi zica ceva? Poate nici nu vom vorbi si ne vom uita unu la altu  minute intregi, ore intregi.
-Nu stiu cum sa incep..
- Cu inceputul ar fi cel mai bine.
-Raya, nu e o gluma!
-Nici nu am zis ca este...
-Ce este intre noi?
-Nimic...
-Nimic?? cum nimic? cum poti sa zici asa ceva?
-Ce ai vrea sa zic? ca e ceva? ca tin la tine sau ce?
-Daa.. asta as vrea sa zici.
-Nu ti se pare prea multa drama aici?
-Acum eu sunt cel care e dramatic?
-Da.. ciudat nu? oricum trebuie sa ma gandesc bine ce vreau de la viata.Ce vreau de la tine.. ce vreau de la Gabi...
-Gabi. Gabi, Gabi... serios?
-Termina., si da serios.
-Raya uite ce e.. vreau sa te gandesti bine si sa imi zici. Vreau sa alegi ok?
-Cam egoist din partea ta avand in vedere cum ai fost tu de la inceput cu mine, si cum a fost el.
-Nu am sa comentez nimic. Gandestete pune in balanta, fa cum vrei dar diseara vreau sa stiu.. te rog.
-Aha, bine.
         Ce ma fac acum? S-a ridicat si a plecat in camera lui. Trebuie sa iau o decizie.. cum sa iau o decizie? El? Gabi? nu stiu nimic. Cum sa fac? Ce sa fac?.........Ce Dumnezeu se aude?? aa.. e telefonul meu.
-Da..
-Hey ce faci?
-Uite chiar ma gandeam la tine.
-Ooo, super pentru ca sunt jos am venit sa te scot la o inghetata.
-Ok, cobor in 5 minute.
             E Gabi jos. Trebuie sa aleg, si asta  acum. Am sa rezolv toata treaba asta, trebuie sa o rezolv.
...................................................................................................................................................................
 -Hey!
-Buna frumoaso.
-Mergem?
-Sigur.
Nu stiu cum sa incep. Cum sa ii zic? Ochii aia mari de ciocolata ma privesc intrebator si totusi tac. Este atat de rabdator. Cum sa ii zic ca nu merge? ca nu o sa mearga niciodata intre noi? cum?...
-Gabi, trebuie sa iti spun ceva.
-Sigur zi.
-Stiu ca ne intelegem foarte bine, si stiu ca tu tii la mine, dar eu chiar nu simt acelasi lucru pentru tine. Imi esti un prieten bun, si saritor si ai fost mereu acolo pentru mine doar ca..
-Doar ca tu il iubesti pe Laur.. inteleg
-Nu.. nu e vorba ca..
-Te rog.. nu ma  contrazice. Sunt constient. \
-Imi pare rau.. nu am vrut sa te ranesc.
-Nu mai ranit Raya.
Se uita la mine si zambeste. Ooo nu, m-a luat in brate..imi vine sa plang jur!
-Raya..
-Da!
-O sa te mai vad vreodata?
-Da Gabi..
-Simt ca ascunzi ceva. Si ca nu o sa te mai vad.
-Nu .. nu ascund nimic.
Ne-am plimbat asa fara sa ne zicem nimic .Trist. Asa vad eu tabloul.. unul trist.
-Am ajuns la tine.
-Da..pai.. la revedere..
-Nu, nu la revedere ci pe curand!
-Da Gabi, pe curand!
Il imbratisez, si eu si el stim ca e pentru ultima oara.Oara te voi mai vedea?Oara ma vei uita?Cate as vrea sa te intreb dar nu are rost sa pun sare pe rana. Se uita la mine, ma uit la el. Se intoarce si pleaca. Pleaca zambind exact asa cum a venit.
...................................................................................................................................................................
 Laur e in camera lui, asculta muzica. Se uita la mine cand ma duc spre el.Nu zice nimic, nu zic nimic. Ma asez pe pat cu spatele la el. Vine imi da parul intr-o parte si ma saruta usor pe gat.Ma gadila usor cu degetele si imi maseaza gatul. Pe fundal se aude muzica. O singura melodie setata sa se repete incontinuu si incontinuu. Ma saruta iara pe gat si ma ia cu tremurici. Stand asa in spatele meu intinde miniie in fata si ma strange tare in brate. Imi deschide linistit bumbisori de la bluza. Rand pe rand cu o miscare inceata si repetata.Are mainiile fierbinti si ii tremura. Imi da bluza jos si raman cu umerii goi. Saruta usor fiecare umar si ii atinge.Ma intorc si ma uit la el.Ochii lui albastri se izbesc de ochii mei.Cerul si apa se intalnesc din nou. Ne ridicam amndoi si ne apropiem. Ne lipim corpurile ca si cum am forma un intreg.Pielea lui pe pielea mea si pielea mea pe pielea lui.Ne sarutam nebuneste ca si cum ar fi pentru prima data. Ii dau tricoul jos si il strang tare de spate.Unghiile mele patrand prin pielea lui sensibila.Incepe sa curga sangele ca un vin rosu. Picatura cu picatura.Asta nu ne opreste, suntem atat de excitati si in  acelasi timp plin de fluturasi.Ne intindem pe pat si continuam sa ne sarutam. Simt cum sunt dusa intr-o alta lume. Ma atinge, il ating. Isi plimba mana pe sanii mei conturandu-i . Ma saruta din ce in ce mai aprins. Il zgarii si il prind la pieptul meu.Mainile lui se plimba acum pe picioarele mele. Tremura si are o piele asa de fina.Printre asteruturile albastre , in momentul cand soarele rusinat s-a ascuns, noi am facut dragoste. Am facut dragoste ca doi nebuni pe o plaja oarecare. Parul  meu transpirat a udat perna , iar fardul meu negru a curs murdarind patura si pielea lui.Momentul a durat si a avut gust..
E noapte.... stam in pat imbratisati. El e fericit. Eu sunt fericita dar nu ca el. De ce?
-Nu ai idee cat de mult ma bucur ca esti aici acum.
-Si eu ma bucur.
-Uite Raya imi pare rau daca am fost un dobitoc la inceput, chiar imi pare rau.
-Laur, spune-mi ca ma iubesti.
-Raya, te iubesc..
...................................................................................................................................................................
 Se crapa de ziua , iar eu mai am atatea de facut. In curand se va trezi Laur si va afla tot adevarul..

L.O>V.E

Close your eyes
Avenge the pain
Feel the name
And throw the dice

She is there
But you are here
You can  go
But not with fear

refren

Love is pain
And crush your mind
You can go
Or you can die

It's not enough time
To say what i think
You are in my face
Just a simple thing

I love you so much
But i hate you too
I can't hide
What i feel for you

refren

Love is pain
And crush your mind
You can go
Or you can die

emotii

Am stiut  mereu
Unde e locul meu
Am visat de mic
Sa ma tot ridic

Refren
 Jur ca visez
Pe scena inebunesc.

Vreau sa cant ce simt
Si sa nu ma mint
Sa pot sa ma afirm
Nu doar sa admir.

Refern
Jur ca visez
Pe scena inebunesc.

Capul imi invadeaza
Inima imi explodeaza
Cand sunt aici cu voi
Nu e  timp de dat inapoi.

luni, 3 iunie 2013

abis.

Stau aici, ma uit la tine
Incerc sa inteleg ce e in mine.
In gandul meu, in mintea mea
In ceea ce-i ascuns pe fiecare stea.

Eu te privesc si nu ma satur
Sunt ganduri dintr-un capat in altul,
Ceasul a ramas in urma de tot,
Iar mintea imi e intepenita in loc.

Multiple amintiri scrise pe foaie,
Amestecate cu sare si cu ploaie.
Nu stiu daca fac bine sau fac rau
Dar stiu , cu tine zbor.

Nopti pierdute printre zambete si vise
Prin parcuri sau pe strazi neintalnite,
Ceva e in mine , ceva e in tine
Nici noi, nici abosolut nimeni nu stie.

Tata ( cantec)

imi amintesc si acum cum alergam
cum noi pe langa lac ne plimbam
sa pescuiesti stiu ca iti placea
si ma invatai si pe mine arta ta.

eram copilul tau mic, mic mic
si ma imbratisai si ma invarteai
ma alintai ca pe un pitic
si te uitai la mine, zambeai

 refren:
plansul dureaza cat tine noaptea
dar dimineata vine bucuria
ingerasul meu esti tu acum
si cat imi e de dor as vrea sa iti spun

sa stii ca mie dor de tine
mie dor sa te mai vad acum
sa te tin in brate strans si bine
of taticule, ce dor nebun

sa stii ca mie dor de tine
de ochii aia albastri imparatesti
ce ma priveau cu atat iubire
si plini de vise si povesti,


refren:
plansul dureaza cat tine noaptea
dar dimineata vine bucuria
ingerasul meu esti tu acum
si cat imi e de dor as vrea sa iti spun


mie greu sa stii acum
cand tu nu mai esti
imi amintesc din nou
cum ma inveleai spuneai :sa nu racesti.

ciocolata multa imi cumparai
stiai ca imi place la nebunie
la chitara  melodii imi cantai
imi dor de tine.


te-as numi..

te`as numi om, dar esti mai mult de atat
te`as numi vis, dar esti de nedescris,
te`as numi zbor, ca imi dai aripi pana la nori,
te`as numi cuvant , ca esti dulce pe pamant
te`as numi vant, ca ma plimbi suspinand
te`as numi ocean,dar nu vreau sa fii hoinar
te`as numi desen, sa te tin mereu in lemn..
te`as numi iubit, ca sa fii mai fericit
te`as numi odor , ca de dorul tau sa mor
te`as numi soare, dar el e foarte mare.
te`as numi sentiment, dar e prea simplu si evident
oricum te`as numi pe tine.. insemni totul pentru mine...
asa ca imi permit doar sa`ti soptesc: Nu ai idee cat de mult te iubesc.

Tata...(poezie)

Stiu ca e prea tarziu,
Sa vreau sa mai fii acum..
Sa stii ca regret,
Si sincer nu e drept.

Obisnuiai sa imi zambesti,
Fara griji tu sa traiesti.
Zicea-i ca sunt ingerasul tau
Dar acum e numai rau...

Plansul dureaza cat tine noapte
Dar dimineata vine bucuria,
Ingerasul meu esti tu acum
Si cat imi e de dor as vrea sa iti spun.

Privirea ta albastra ma patrundea,
Cand eu greseam cate ceva..
Dar si atunci cand era bine
Tu ma priveai plin de suspine.

Te-ai dus departe lasandu-ma in noapte.
Acum vreau doar sa iti soptesc:
 Tata! eu te iubesc!