sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Prietene..

Salut,

               Ti-am zis ca voi scrie despre tine si asta fac . Intr-un fel esti important pentru mine si am sa iti explic de ce si cum .
             
                  In primul rand ai aparut in viata mea intr-un moment mai dificil...Eram cam aproape de pamant. Sunt cateva probleme in viata mea pe care tu ai incercat sa le aflii..A fost dragut ca ai incercat si mai ales pentru ca nici nu ma cunosti de mult. Problema e ca eu nu prea am incredere in oameni asa ca nu ma pot deschide in fata ta , dar a fost frumos din partea ta ca te-a interesat. Te-am acceptat destul de usor in viata mea pentru ca mereu erai intr-o gluma si asta ma ajuta. Desi sunt aproape suta la suta sigura ca nu esti doar o "gluma" si ca fata asta e doar un scut. Bariera aia care ziceai tu. Imi place ca pot vorbi cu tine deschis( mai deschis decat cu restu) dar totusi cu retinere. E amuzant caci uneori gandim la fel iar alteori ma mir de lucrurile care le debitezii!
           
               Cea mai amuzanta parte din toate astea e ca acum , cand  eu scriu astea tu esti oarecum suparat pe mine ca sunt altfel , ca ma comport mai rece. Adica practic nu mai sunt prietenoasa, dar.. tu stii de ce sunt asa. Lasam astea la o parte si revenim la oile noastre. Cum ziceam ma bucur ca te-am cunoscus pentru ca oarecum esti o reflectie a personalitatii mele. E bine sa vezi asta si la altcineva , e bine sa stii ca nu esti singurul nebun in lume ( gluma:)) ) Si totusi cel mai mult mi-a placut sa iti vad adevarata ta fata. Adevarata ta fata care nu o arati si Doamne cum o ascunzi, dar care din cand in cand iti mai scapa. Am observat ca poti fii si serios. Se poate purta o discutie cu tine normala si chiar interesanta.Am mai observat ca poti fii trist , ca in datile acelea cand te certi cu aceea persoana importanta si cerul iti cade in cap. Se vede ca iti pasa si ca nu iti doresti altceva.  Mai sunt si acele momente in care auzi lucruri care nu te-ai fi gandit la ele si pentru o secunda sau doua pe fata ta se vede mirare sau neintelegere. Cel mai usor esti de citit dupa ochi..ochii tai iti arata adevarata fata. Adevaratul tu . Toata fatada asta ai ales-o tu tocmai pentru a te ferii de anumiti factori externi sau interni...Probabil nu ai sa ma crezi dar din prima zi cand am vorbit mi-am dat seama ca tu esti mai mult de atat doar ca eu nu o sa vad aceasta parte prea curand sau poate chiar niciodata . De aia ai ajuns sa imi fii un prieten atat de apropiat si bun.. pentru ca eu chiar iti inteleg "fatada".

              Ti-am zis ca iti scriu si am facut asta pentru ca vroiam sa stii ca eu vad mai mult decat zic.. si ca stiu mai mult decat arati.. si pentru ca chiar te consider un prieten bun. Iar cat despre curiozitatea ta dragule sa stii ca niciodata nu o vei calma dar vei putea sa o mai opresti din cand in cand. Nu e asa rau sa mai lasi uneori lucrurile sa mearga de la sine,

                                                                                             Cu drag, o vrajitoare :)



joi, 19 noiembrie 2015

Vis negru..


                          Am incetat.. am incetat sa mai cred in vise.. Eu am fost cea care mereu credea in vise insa azi am incetat. Si daca ma gandesc bine nu am incetat azi.. azi am realizat. Am incetat sa mai cred in lucruri care defapt sunt doar iluzii..Nu mai cred in vise asa cum nu mai cred nici in tine. Nu mai cred in cuvintele tale si nici in comportamentul tau. Ai ajuns sa fii ca un om de gheata dar ai uitat ca eu eram cea cu inima rece.. Ei bine daca am crezut ca tu imi poti incalzii inima m-am inselat. Tu esti cel care o face sa devina tot mai rece si care ii da puterea sa inghete mereu .. 
                         Nu mai cred in tine.. si de ar fii sa se despice cerul si totii zeii sa isi faca aparitia tot nu voi mai putea sa imi doresc ceva de la tine. Nu vreau nimic de la tine si nu vreau sa iti impartasesc nimic. Dupa atat timp am ajuns sa realizez ca esti doar o durere.. ba nu esti cea mai mare durere pe care eu am intalnit-o. Esti ca o buruiana care creste unde nu trebuie.. Poate cresti tu frumos si mare si crezi ca ai lumea la picioare.. dar de fiecare data buruienile sunt smulse cu tot cu radacina pentru a nu mai creste la loc. Eu am facut prostia si te-am taiat mereu.. insa ai crescut si ai invadata aerul meu racoritor si l-ai sufocat cu ignoranta ta, si ai intunecat cerul cu indiferenta ta dar acum nu am sa mai fac aceasi prostie.. am sa te smulg cu tot cu radacina si am sa te arunc cat colo.. Am sa te arunc cat mai departe ca sa nu mai cresti nici in alta parte. 
                     Totusi sper ca cineva ma poate iubi mai mult de o noapte si o zi. Stii... e amuzant cum crezi ca asa vei rezolva totul.. mi-ai tatuat in jurul inimii o sarma ghimpata care ma ataca de fiecare data cand incerc sa evadez. Sunt intr-o arena totala si lupt pentru a aduce slava numelui tau.. Si lupt si ma ranesc si iar lupt .. si fac cicatrici tot mai mari si mai mari. Si la final ma uit la tine si iti arat cat sunt dispusa sa fac pentru tine.. iar tu zambesti ca un om de sticla si imi pui taisul sabii la gat .. tu vrei sa fii cel care imi va lua si  ultima suflare.. tu vrei sa fii cel care ma distruge complet si vrei sa fii sigur ca nu mai ramane nimic in urma ta...
                  Am sa iti zic unde gresesti... si cum gresesti... Dragul meu tu vrei sa imi iei ultima suflare.. dar eu ca o sclava a dragostei am sa imi observ lanturile iar cand tu vei incerca sa ma omori , te voi OMORΠsi eu. Abia atunci voi putea sa fiu libera... Secatuita.. Dar libera de asa zisul "tinut " al tau.


duminică, 6 septembrie 2015

Draga Straine,

             Draga Straine, m-am descis ca ar trebuii sa iti scriu. Trebuie sa iti scriu pentru ca doar asa ma pot exprima. Vroiam sa iti spun ca imi este frica. Imi este frica sa te cunosc. Imi este frica sa te vad. Sincer imi este frica sa te vad in fata mea. Nu vreau sa vorbim si sa ma uit in ochii tai. Nu vreau sa te uiti la mine si sa imi zambesti in asteptarea zambetului meu. Ce rost ar avea toate astea? Imi e frica sa imi placi.. imi e frica sa raman prinsa in lumea ta straina. Si de ce as vrea asta? Nu pot fi prinsa cand intr-o zi esti iar in alta nu. Imi este frica sa te accept si imi este frica sa te las sa intri in viata mea. Pentru ce sa avem  o intalnire prefecta cu rasete si discutii lungi? Tu..oricum vei pleca la fel cum ai intrat in viata mea... ca un strain. O zi ti-ar fi de ajuns si m-ai cuceri... o zi si probabil as zambi pentru ca asta as simti. Un strain ma cucerit o data demult... si asa cum a venit , asa a si plecat.Vezi tu, cam asa sta treaba cu voi strainii...apareti de nicaieri, sunteti perfecti dar fugiti.. si Doamne, cum fugiti...
                  Asa ca dragul meu strain , ramai in lumea ta iar eu in a mea. Fiecare persoane are strainul sau straina sa...sau poate mai multi in viata..Dar draga.. problema e ca mie imi este frica iar frica de acum e mai mare decat orice dorinta...Deci te rog sa nu ma intelegi gresit, dar esti tu sigur ca eu nu sunt " o straina" in viata ta?


miercuri, 29 iulie 2015

Povestea

spune-mi povestea mea si a ta
povestea vechea si grea
povestea acea ingandurata
cum un baiat iubea o fata..
si daca nu poti sa o spui
arat-o tu, cel dintai
care ai fost si care vei fi
baiatul ce o va iubi

a fost o data ca in povesti
sau doar in realitate
un baiat ca mine
iubea pe neasteptate.
era frumoasa si gingasa
si zambetul era apus
iar ochii impleteau in ei
mare si cerul intr-un raspuns

-Si  il iubea?Sigur ca da
-Si el pe ea?pai cam asa
a fost o iubire mare
intinsa pana peste zare
peste marea cea albastra
si muntii cei stancosi
peste cea mai inalta creasta
si teren alunecos

dar draga mea copila
iubirea e efemera
caci ea acum e o straina
iar el nici nu mai spera
atat timp si atat amar
s-a spulberat doar cu un val
povestea lor de iubire
e doar un cantec pe hartie


marți, 28 iulie 2015

Scrisoare catre ea!

     Draga mea, am cateva mici ponturi pentru tine ca relatia ta cu EL sa mearga cum trebuie. Poate nu sunt toate corecte dar eu cred ca am avut destul timp sa invat unele lucururi. Eu nu am stiut sa le pun in aplicare la timp dar poate vei stii tu.
    Are nevoie de sustinere, are nevoie de atentie. Vrea sa il aprobii  si vrea sa fii acolo cand trebuie. Nu il sufoca pentru ca il irita, nu ii comenta la glume si nu il certa. Nu ii place sa te comporti cu el ca si cum ai fi mai presus decat el. Sa ii razi la glume, sa ii accepti parintii, sa nu uiti sa ai cei 7 ani de acasa. Dimineata ii place sa ii faci cafea, sa nu vorbesti mult ca e dimineata si e abia trezit. Vrea sa isi fumeze tigara in liniste in timp ce sta pe facebook probabil. Daca poti sa ii gatesti sa o faci... sa ii gatesti ca ii place asta. Sa ii faci masaj si sa te joci in parul lui. Ai grija ca se incalceste repede si daca il tragi de par se supara . Mergi cu el de mana pe strada si nu il stresa. Nu ii spune cat si cum sa bea. Nu te supara daca prietenii lui fac glume la adresa ta. Nu devenii geloasa cand fetele il cauta . Nu te contrazii cu el in legatura cu formatia lui preferata si nu ii invada spatiul persoanal. Nu ii place sa stea la soare si nici nu ii face bine. E foarte sensibil la curent si la raceli. Acorda-i libertatea pe care o vrea si nu renunta sa fii acolo sa il astepti. Sa stii ca ii place sa manance paste si ii plac la nebunie prajiturile. Daca are un tratament de luat sa te tii de el caci el nu il va lua. Sa calatoresti mult cu el. Sa mergi cu cortu ca ii place si mai presus de asta sa il duci in Vama ca iubeste acel loc. Sa ii mergi la concerte si sa ii inveti versurile pentru ca el nu le tine minte niciodata. Sa te aranjezi si sa fii frumoasa pentru el, ca sa aiba cu ce se mandrii. Sa iti asumi vina cand gresesti ca la un moment dat o sa explodeze si o sa va certati. Sa il strangi in brate si sa il saruti cat mai mult. Sa fii copila dar si matura in acelasi timp. Daca vei vrea sa te uiti la filme  sa stii ca el adoarme si nu o sa se uite cu tine, in schimb ii plac filmele si ar merge la cinematograf. Sa mergi la cat mai multe concerte cu el unde se poate manifesta.Cand ai sa ai o problema va fi primul care te va ajuta, El te va linisti si te va tine in brate. O sa te sustina mereu si ai tai o sa il indrageasca. Sa vorbesti cu el, sa ii spui ce te deranjeaza si mai ales atunci cand te deranjeaza nu mai tarziu. Sa nu lasi pe altii sa se bage caci e relatia voastra si atat. Sa stii ca ii place sexu. Dar ii place si mai mult cand faceti dragoste. Ii place sa inoate mult ( chiar daca nu ii place la soare), asa ca go la bazin. Ii place sa faca sport. Ii place sa joace fotball, sa mearga la patioanar sau cu bicicleta. El te va accepta asa cum esti , trebuie si tu sa il accepti asa cum e el. El te va iubi chiar daca nu va stii sa iti arate caci nu stie.. dar te va iubi. Te va ierta dar pana la un punct iar daca vei pleca.. ei bine pleaca vei fii.
   Ti-as mai scrie cate in luna si in stele dar ai sa le descoperi singura. Cel mai mare sfat care ti-l pot da e sa nu lasi timpul sa le faca pe toate. Daca vrei ceva , obtine. Acum este al tau , sau al ei, sau al oricarei alta fata numai nu al meu... Trebuie sa il apreciezi dar sa stii si cand sa pui capat . Nu am sa te mint sa zic ca sunt fericita ca el poate e.. Nu .. nu sunt dar acum eu am renuntat la EL.



luni, 1 iunie 2015

ultimul lor dialog.

Ea: Inca mai cred in tine...
El: Asa si? ma faci sa rad.
Ea: Inca mai cred si in noi.,,
El: Noi? "noi" nu exista si nu va exista pentru ca tu ai avut grija de asta deci sa iti multumesti.
Ea: Nu am vrut niciodata asta,,, nu am vrut niciodata sa te indepartez
El: E treaba ta ce ai vrut si ce nu.
Ea: Chiar nu iti pasa?
El: Nu!
Ea: Credeam ca ma iubesti..
El: Credeai.
Ea: M-ai uitat
El: Da.
Ea: Cum poti fii atat de rece? de insensibil?
El: Dar tu cum ai putut sa pleci si sa iti bati joc de mine?
Ea: Nu mi-am batut joc de tine niciodata..
El: Bine cum zici tu,
Ea: Te rog.. termina ma ranesti,
El: Nu imi pasa.
Ea: Dar eu te iubesc si imi pasa.
El: Eu nu te iubesc asa ca sa ma lasi in pace..
Ea: Ma doare.. dar am inteles.. am sa plec.
El: Pai pleaca .
Ea: Si nu o sa te mai caut..
Ea: Ai inteles?..
Ea: Raspunde-mi
Ea: De ce nu imi raspunzi../?
Ea:Iarta-ma .. iarta-ma ca nu am stiut sa fiu langa tine si ca te-am lasat la greu.Iarta-ma ca nu am stiut sa te pretuiesc la timp, iarta-ma ca am fost naiva.. te iubesc si te voi iubi in continuare dar plec. Promit ca plec.Te iubesc si ai grija de tine. Ma doare sa te stiu in bratele alteia , ma doare sa dispar asa si sa rup orice legatura cu tine dar nu pot continua asa. Nu ma pot preface ca sunt bine cand nu sunt. Nu ma pot preface ca nu ma doare cand defapt ma doare. Fiecare seara in care tanjesc dupa un sarut al tau sau dupa o imbratisare.. fiecare noapte in care ma uit la telefon si sper ca imi vei da un mesaj de noapte buna sau imi vei scrie ceva. Nu pot sa ascund ca insemni prea mult pentru mine chiar daca eu sunt cum sunt. Stiu ca sunt apaucata si rea si egoista si certareata dar candva mai iubit. Voi rupe orice legatura cu tine. Nu vreau sa am nimic in preajma ce sa imi aminteasca de tine sau de noi. Nu mai pot cara piatra asta pe spatele meu .Ti-ai srijelit bine numele in inima mea dar si rana aceasta se va cicatriza la un moment dat. Daca va fi vreodata sa te vad din greseala nu te voi privi. Voi trece ca si cum am fi doi straini care au avut dintotdeauna cai diferite. Dar daca vreodata ai sa iti dai seama ca am insemnat mai mult decat ai crezut sau ca eu sunt ceea ce iti doreai  sa nu ma cauti, Sa nu ma cauti caci dupa acest mesaj fata pe care o stiai tu va disparea si nu va mai revenii. Dar copilul din mine care s-a indragostit de tine va fi mereu acolo. Il inchid dar va fi mereu acolo. "Asa ca iarta-ma ca te iubesc si nu pot sa te uit, scuze de deranj am sa evit sa-ti spun ceea ce simt.. imi pare rau ca ti-am spus.. ti-am spus ca te iubesc, iarta-ma..".... ramai cu bine dragostea mea ce intr-o zi de vara am aflat-o.
El: Cum vrei tu.

sâmbătă, 2 mai 2015

un mecanism... din 1000..

     De mica am fost invatata sa zambesc mereu." Roxi zambeste mereu, indiferent de cum te simti tu trebuie sa zambesti. Nu ii lasa pe ceilalti sa vada ca te doare, nu ii lasa pe ceilalti sa vada ca te-au ranit. Zambeste!" ... Ei bine am invatat lectia... si am zambit.. Problema e ca am aplicat aceasi metoda si pe tine. Cand mi-a fost bine ti-am zambit... cand m-ai iubit am zambit, dar si cand m-ai ranit tot am zambit..Acum intrebarea suprema este : Tu cum vei stii ca ma doare?. Pai nu ai cum, deci nu ai stiut. Nu ai stiut cat de tare m-ai ranit si cum. Am incercat sa urasc. Dar am incercat sa urasc umbra ta , caci persoana ta o iubeam, o iubesc.Mereu am privit in ochii tai ca un copil si am vazut un paradis al jucarilor. Am vazut ceea ce cautam, am vazut caldura si siguranta iar zambetul tau imi intarea teoria in fiecare secunda. Chiar daca ai fost nehotarat si niciodata nu ai stiut ce vrei, ei bine ochii tai nu m-au putut minti. Nu poti sa te ascunzi la infinit. Nu poti sa speri ca timpul le rezolva pe toate. Eu am fost fata ce ai iubit-o, iar naivitatea mea a fost un cadou pe langa mine. La gatul meu atarna o ata din cenusa ce tu ai imprimat-o in pielea mea dar care cu fiecare regret ma strange tot mai tare.Sunt in trecut si in viitor, am fost alta, de fapt nu mai eram eu.. eram doar altcineva. E ironic cum de iubire vorbeste toata lumea..dar de stele nimeni. Ieri a mai cazut o stea de pe cerul albastru. Noi aripi au fost frante. A murit poate o stea nevinovata dar cui ii pasa? A murit sau doar a cazut si a ales alt destin? Eu tot ce stiu este ca a mai cazut o stea. Acum fa legatura caci esti destept si iti plac jocurile astea de cuvinte.. Stiloul albastru, cerneala rosie se impletesc pe o coala de hartie , par sa alerge dar ajung sa cada si nu pe foaie, si in minte , in ganduri. E prea obositor sa stai si sa te gandesti la ceva ce nu are sens. La urma urmei lumea nu e doar despre mine si despre tine. Lumea nu e doar iubirea sau ura ce o simtitm noi. Nu e doar cuvintele ce ni le aruncam ca niste pietre tot mai grele pe zi ce trece. Am sa iti zic un secret. Eu fug de tine! Fug de tine caci imi este frica de tine de mor. Imi e frica sa te las sa patrunzi in viata mea . Imi e frica sa te las sa  imi aranjezi gandurile pe rafturi ca pe niste carti. Intunericul iti cheama sufletul, frigul iti ingheata glasul, muribund pasesti pe pamnt sperand la evadare.Iluzia intunericului e oarecum vindecatoare, e umorul negru a iubirii noastre.Ingerii au cazut  cu noi, s-au prabusit  , au murit cu visele noastre.. realitatea murdara a invins atat in ei cat si in noi. Sunt un fel de creatie cu mii de suruburi si mecanisme. Ochii mei, buzele mele, nasul meu ,,,sunt doar niste mecanisme... dar si gandurile , sperantele, lacrimile.. Sunt o inteligenta artificiala a necunoscutului.Deci Love... raspunde-mi cum sa te las sa ma iubesti cand nici macar necunoscutul nu ma cunoaste? Cand nici macar intunericul nu ma poate cuprinde iar lumina nu ma poate lumina deloc? Cand viata ta nu e deloc ca eroarea mea?

duminică, 5 aprilie 2015

Exercitiu de imaginatie

     Priveste-ma in ochi! priveste dincolo de culoare sau de pupila.. ce vezi? Spune-mi sunt tot eu sau....Uneori cred ca ai puterea sa treci de seninatatea ochiilor mei si ca imi citesti sufletul... Hm.. cica sufletul. e ciudat cum tu il poti citii dar eu nici macar nu il simt. Eu nici nu cred ca il am....
     Priveste-ma! priveste-ma cum ma pierd cu firea cand te apropii prea mult. Priveste cum din cand in cand iti mai arunc cate un suras las dar suav. Sunt total alta persoana in preajma ta. 
     Atinge-ma! atinge-ma pe pielea mea alba si putin mai calda decat e normal. Simti? simti cum imi clocoteste sangele la atingerea ta?.. fiecare deget pe pielea mea trimite mici rauri de electricitate fix la inima. O electricitate ce oarecum doare, dar are o durere placuta...
    Atinge-mi parul uscat si batut de vant.Imediat am sa inchid ochii si am sa plec intr-un univers paralel caci e atat de bine in palma ta. Atinge-mi buzele mari si crapate. Atat de crapate ca la primul zambet pielea uscata va crapa si va picura mici stropi de sange. Atinge-mi buzele iar la final sa ma saruti.

miercuri, 25 februarie 2015

ritualul...

            Rasare, rasare soarele dimineata. Rasare un ghiocel din pamantul inghetat, rasare un mugure pe crenguta uitata, rasare un fir de iarba, proaspat si verde, rasare o pala de vant ce raceste zorii diminetii iar apoi rasare si privirea ta. Si zic ca rasare privirea ta pentru ca abia dupa ce au rasarit toate astea deschizi si tu ochii. In ultima vapaie tarzie a diminetii te trezesti si tu. Si nici macar atunci, chiar daca ai ochii deschisi, asta nu inseamna ca te-ai trezit. Esti obosit, somnul tau s-a intamplat mult mai tarziu decat apusul soarelui. Tu nici nu rasari si nici nu apui odata cu soarele. Te crezi superior lui. Si zambesti ironic cand te gandesti la asta chiar daca nu esti constient de aceea ce gandesti. Ai ochii limpezi, mai limpezi ca niciodata, e dimineata si inca nu ai apucat sa iti incarci fata cu griji, privirea cu indoieli.  Ai buzele crapate, a fost cald azinoapte iar tu nu te-ai trezit sa bei apa. Sunt deshidtratate si dezordonate. Inca mai speri la putin somn. Inca ai vrea sa mai traiesti momentul acela  odihnitor, chiar daca defapt somnul nu te ajuta deloc sa te odihnesti...
          Ai adormit.. si mi-ai lipsit...Chiar daca erai langa mine tot mi-ai lipsit. Am vrut chiar sa fac zgomot ca sa te trezesc, dar nu am putut. Pana la urma am ales sa te privesc si sa sper ca vei deschide ochii cat mai repede si ma vei zari. Iar acum ai facut asta!  Acum ai observat ca nu esti singur in camera. Zambesti...Nu zici nimic, doar zambesti. Esti prea inocent cand te trezesti si nu poti sa ascunzi asta. Te uiti in jur si cauti acea cana mare care stii ca iti va da puterea sa legi doua cuvinte. Cauti mirosul acela izbitor care iti da o stare de bine. Te incrunti iar fruntea iti este putin in valuri. Esti nelinistit si te uiti in stanga si in dreapta. In cele din urma iti gasesti drogul tau. Tigara ce abia asteapta sa fie fumata. Cat de imprevizibil esti. Cat de complicat, asa in simplitatea ta. Esti amuzant...

joi, 1 ianuarie 2015

daca as sti..

.. Doare.. doare si tu stii asta. Stii caci tu ai provocat aceasta durere, si ai provocat-o constient. Sa te numesc " demon" cum o faceam inainte ar fi o jignire pentru tot Iadul. Ai ajuns sa fii mai mic decat nimicul. De ce cauti perfectiunea in imperfectiune? De ce urmaresti visele intr-un borcan?.. chiar nu vezi ca zborul e mai usor ca fuga? as incerca sa iti explic dar cuvintele mele ti se vor parea niste lovituri de bici dureroase. Cum sa te iubesc cand fiecare imbratisare a ta e ca  intepatura spinului de trandafir. Sarutarile tale sunt pline de venin iar eu as fi nebuna sa le gust...nu inteleg de ce gravitez in jurul tau. Probabil sunt nebuna sau pur si simplu imi place durerea. Stii mai demult chiar iti credeam cuvintele mieroase care iti ieseau din gura.. Fiecare minciuna a ta mi se pare o intreaga poveste prea reala pentru sufletul meu. Daca te-am crezut a fost de dragul tau.. daca am fost acolo a fost pentru ca am crezut in tine.. dar tu.. tu.. cu buna stiinta m-ai distrus. Ai facut in asa fel incat sa ma descompun si sa pierd bucata cu bucata. Ai plasat in inima mea un sambure otravitor ce iti poarta numele.. iar acum ca incolteste , ma distruge. Ti-am dat aripi ca sa te aduca mereu la mine inapoi nu sa te faca sa zbori de tot. Oricum ce iti pasa tie? Tu , tu te poti preface mai bine ca oricine. Tu poti sa arati lumii ce nu esti defapt. Dar dragule... ai facut o greseala si acum nu o poti repara. Ai fost prost caci mi-ai aratat mici franturi din adavaratul "tu", iar acum nu pot sterge acele mici imagini cu tine. Care a fost scopul iubirii noastre? care a fost scopul acestei aventuri? Tu nu ai fost niciodata pregatit sa ma iubesti. nu!.. dar tot doare caci eu m-am nascut sa te iubesc...