miercuri, 13 iulie 2011

iti multumesc...

Când mă pierd in ploaie in ochii tăi ştiu că găsesc lumina,care să lumineze calea mea când sânt speriată, si pierd teren.Când lumea mea devine nebună, tu poţi transforma totul în jurul meu. Şi când sint la pământ tu eşti aici impingându-mă sus.Tu eşti mereu aici dăruindu-mi tot ce ai. .Când eu pierd dorinţa de a câştiga eu doar te caut pe tine si pot atinge din nou cerul nu pot să fac nimic...Pentru că iubirea ta este uimitoare,pentru că iubirea ta mă inspiră,si când am nevoie de un prieten eşti mereu de partea mea oferindu-mi tot luându-mă prin noapte.Pentru armele care urmează să fie adăpostul meu ,prin toate ploile...Pentru un scut, dintr-o furtună,pentru un prieten, pentru o dragoste ,să mă ţină în condiţii de siguranţă şi cald. Pentru puterea de a fi puternic, pentru dorinţa de a-mi purta de grijă ,pentru tot ceea ce faci,pentru tot ce este adevărat doar tu existi pentru mine.Pentru adevărul care niciodată nu se va schimba ,pentru ca cineva să se aplece asupra mea,pentru o inimă pe care mă pot baza pentru orice....Pentru cineva la care...Eu nu pot alerga... În regulă...pentru puterea de a fi puternic ,pentru dorinţa de a-mi purta de grijă ,pentru tot ceea ce faci,pentru tot ce este adevărat iti multumesc! Acum ca viata mea a revenit la normal,ca am pe cineva care viseaza sa ma vada venind acasa,acuma pot spune ca sunt in picioare, acum ca imi merge bine. Acum ca cu timpul am reusit sa depasesc acea iubire care aproape ma ucis, acum deja numai este durere , acum incep sa redevin eu.Viitorul meu incepe sa straluceasca acum ca mi`am recapatat siguranta.Te iubesc!

sâmbătă, 9 iulie 2011

:x.

In mainile tale sunt cuvinte care cer mangaieri,in ochii tai o voce care ma umple de lumina.In buzele tale sunt indici ca exista paradisul si in pielea ta e o mare pe care vreau sa navighez fara vre-o directie fixa.In imbratisarea ta gasesc o directie pentru a provoca lumea, si vocea ta imi face bine cand cineva e crud cu mine.Totul e mai sigur.. De doua nopti nu mai dorm a ramas aici doar fantoma zambetului tau.Ma atragi cu lucrurile tale dragute,cutuita mea de surprize de unde vei iesi..Sa-ti spun ca te iubesc e o fraza cheltuita, am pofta sa te conving ca esti dulcea mea necesitate.Raman la dimensiunea ta, ma duci intr-o lume nereala, esti mereu in capul meu e impotriva ratiunii mele, esti motivatia mea principala, micul meu domn, nebunul meu.Inghetata in privirea ta lasa orele zilei sa treaca,stabilindu-ma in inima ta, raman in cuvintele tale.Azi m-am trezit din pat visand ca tu esti aici, dormind langa mine..Azi am desenat pe fereastra o fata zambitoare,ti-as da tot ce am ca sa te am aici pe perna mea.Vreau sa iti ascult vocea vorbindu-mi despre zilele fericite pe care mi le dai si mi le vei mai da.Suntem drumul care este intre " facut" si " dorit", suntem distana.Da..poate ai putea intelege ca nu stiu sa ma exprim bine, ai putea sa vezi ca nu este baiat mai potrivit ca tine.Lumea ar putea inelege prin iubirea noastra, cat de frumos e sa iubestisi poate o sa repete pereche cu pereche!Te iubesc atat de mult in fiecare zi un pic mai mult, te iubesc foarte mult incat nu cred ca exista mai mult.Sarutul tau fuge si se lipeste de mine,imi guverneaza mintea ca ciocolata, am pastrat iubirea mea pentru tine.Suntem ca rotile bicicletei singure in nici un loc nu pot sa mearga,iar dragostea noastra e ca o galeata cu ciocolata care o impartim: jumate tu , jumate eu.

vineri, 8 iulie 2011

am ajuns sa ma mint....

stii?? nu stiii! normal ca nu , eu una mam saturat! decizi, decizi, decizi! de ce mereu trebuie sa aleg?? si pana la urma oricum nu conteaza pentru ca e tot una.... Tu care habar nu ai ce simt eu acum, tu cititor ce te intrebi ce mi`a venit, tu esti una din miile de persoane din aceasta lumea si crede`ma tot esti important pentru cineva... Sacrifici am facut multe, si inca fac dar cu ce scop? cu ce gand? cu ce fapta? daca sunt vazute ca niste nimicuri! Degeaba incepe cu "citesc in ochii tai albastri.." daca nu vede nici macar ce ii arat.Atat de greu este? Si trista incerc a ma regasi in povesti, romane, filme, muzica..... Si cred ca imi fac bine dar nu ,ma inec din lacrima in lacrima, ma sufoc cu propria respiratie, si ard in propriul meu sange. Un semn vreau , vreau sa stiu ca sunt macar o celula din tine! Tu care acum citesti si chiar nu intelegi, imi e dor, imi e dor si chiar nu trebuia sa imi fie, vreau, vreau si chiar nu trebuia sa vreau, simt , simt si chiar am ajuns sa ma mint.

miercuri, 6 iulie 2011

nu stiu cum.

... si incep sa tremur, deabia astept sa te imbratisez...si inima e cea care te cheama , iubirea mea,....daca spui ca da, te voi proteja... cu toata dragostea si inima mea,daca spui ca da iti voi promite fidelitatea si intelegera mea ......si in lumea asta atat de ciudata merg de mana unind drumurile doi indragostiti.... maine cand ma voi trezi nu va mai fi la fel,maine el ma va astepta......maine cand ma voi trezi nu va mai fi la fel,....maine cand te voi vedea....,de abia astept sa te sarut...si mintea nu intelege deloc inima.Priveste-ma bine...sa vezi ca inca raman aici,murindu-ma de dorinta de a te gasi in mine ,asculta-ma:Nu stiu sa traiesc fara tine!

Si stiu ca mori dupa mine,traiesti pentru mine si niciodata nu m-ai lasat in spate,desi stii ca uneori eu sunt doar:teama!Dar traiesti in mine,langa mine,in interiorul meu,in aceasta inima confuza..de asta te rog invata-ma sa te iubesc ,si sa simt cu tine iubirea pe care tu mi-o dai.Alunga frigul vreau sa te vad acum….Departe de a ma gandi ca imi fac rau,trebuie sa recunosc ca toate astea mi-au iesit pe dos…De aceea,voi invata,voi trai,te voi imbratisa din ce in ce mai mult,si nu vreau,nu trebuie,nu pot sa incetez sa te privesc…Caldura corpului meu care creste fara control doar cand te vad!Incepe cu mainile si ajunge pana in inima mea cand mi-e dor de tine!Particule de iubire care inoata in interiorul meu vor sa aprinda gheata inimii tale…..si mi-e teama sa nu-mi pierd controlul .De fiecare data cand te voi intalni vei fi din nou ca dorinta ,care arde inauntru cu focul meu... nu stiu cum sa o spun ca sa intelegi mai bine, nu stiu cum sa iti arat ca sa simti mai bine, ca un copil iti spun..Te iubesc!

marți, 5 iulie 2011

vreau sa stiu ce e dragostea.....

Imi trebuie putin timp ,putin timp sa ma gandesc la lucrurile terminate,am mai citit printre randuri in cazul in care am nevoie,atunci cand sunt rece....in viata mea, a fost suferinta si durere...Nu stiu,daca mai pot face fata din nou...nu ma pot opri acum am trecut prin multe pentru a schimba acesta viata singuratica.Va dura un pic de timp, putin timp sa ma uit in jurul meu,nu mai am unde sa ma ascund....Se pare ca dragostea in cele din urma ma gasit.....

best weekend:x.

daca acu cateva zile imi doream sa fiu fericita, acum imi doresc sa tina fericirea:x. Tocmai am avut cel mai tare weekend din viata mea, 3 zile de muzica rock si folk, motoare peste tot in jurul meu, prietenii langa mine si el:x. .Tot ce lipsea de acolo erau cele 3 domnisoare care imi fac viata frumoasa:x.Andreeia:x., Iustina:x.,Anna:x.," piele si ciocate, gecii si libertate:x" . In acest weekend am descoperit si multe lucruri noi, ca de exemplu cat de muult iubesc motoarele,ca ma inteleg mai bine cu baieti:)), ca fara Mariiia nu e iesire nicaieri, sau fara cateva sticle de vin care raman blocate in usa de la balcon:)), ca degeaba mergi in Humor daca nu mananci o pizza de neam prost:))),ca degeaba stai in camera daca Florin nu picteaza decorul si dupaia Robo strange,si ca degeaba merg daca nu merge si cretuul meu:x Claudiu:x. Alex a descoperit in aceasta mica calatorie ca nu se doarme si nu prea ia placut asta:))iar Valy a observat cat de muult ii place vinul:)))Cel care a dormit cel mai putin a fost Cosmin care fara telefon nu traieste:))..... Gluma e gluma, dar a fost mare distractie, focul de tabara a fost un foc superb, mai ales atunci cand a cazut si era Robo sa ia foc:))Si ce sa mai vorbim ca fara oameni betii pe motoare nu era distractie..... Sa nu uitam sa pomenim de membrii formatiei Crosside care au incercat sa doboare niste" fetite" la un mic joc si nu au prea reusit:)).....A fost un weekend superb iar Clau la facut si mai superb:x. ..un weekend in care mi-am facut prietenii noi, m-am distrat si m-am si indragostit:x.....un weekend ce ori ce adolescenta si l`ar fi dorit:x. Te iubesc cretuleeeeeeeeeeeeee:x.

luni, 4 iulie 2011

nu intreba

1.私はあなたが匿名愛することを教えそして私がサイン
2.Ek sê vir jou ek is lief vir jou anoniem, en ek teken!
3.unë po ju them të dua anonim, dhe unë shenjë!
4.أقول لك أحبك المجهول ، وتوقيع أنا!
5.告訴你,我愛你匿名的,
6.Ik zeg je ik hou van je anoniem, en ik teken!
7.Mówię ci, że cię kocham anonimowy, i mogę się zalogować!
8.Eu lhe digo eu te amo anônimo, e eu assino!
9.ti dico ti amo anonima, e io segno!
10.Ich sage euch Ich liebe dich anonym, und ich unterschreiben!
11.mondom szeretlek névtelen, és én jel!
12.Je vous le dis je t'aime anonyme, et je signe!
13.Я говорю, что люблю тебя анонимными, и я подписываю!
14.Σας λέω Σ 'αγαπώ ανώνυμα, και να υπογράψω!
15.Te digo que te amo el anonimato, y firmar yo!
16.Seni anonim seviyorum söyleyin, ben de işaret!
17.நான் நீங்கள் அநாமதேய காதல் நீ சொல்ல, நான் கையெழுத்து!
18.난 당신 익명으로 사랑한다고 말하고, 그리고 서명!
19.I tell you I love you anonymous, and I sign!
20. iti spun anonim ca te iubesc, si ma semnez!