duminică, 31 ianuarie 2016

Amestecate.

        Astazi ne terminam ziua cu "postare noua".  Azi cu siguranta a fost o zi dubioasa. Si nu doar pentru mine..pentru mai multi .. si clar a fost o zi diferita. Ca in fiecare zi au fost sute de intrebari si mii si mii de ganduri. Imi tot repet ca trebuie sa incep sa fiu mai simpla si incerc asta.. sper intr-un final sa si reusesc.
              Ultimele saptamanii au fost destul de grele pentru mine dar sunt cateva persoane carora le datorez mai mult decat cred eu. Nu am sa zic cine sunt ca nu asta e important atat timp cat ele stiu asta. Multe lucruri se intamla intr-un timp atat de scurt. Timpul fura prea repede momentele frumoase si prea greu momentele urate. De curand am avut parte de o mica escapada foarte frumoasa care ma ajutat foarte mult. De curand am aflat ca sunt persoane care inca mai au nevoie de mine si care inca asculta ce spun sau pur si simplu le pasa de parerea mea. Si tot de curand am aflat ca la unele persoane inca le este dor de mine si o zi simpla petrecuta intr-un pub este ceva frumos. Sunt constienta ca sunt putin stricata din punct de vedere psihic dar incerc sa ma repar. Inca nu am gasit un mecanic care sa poata face asta dar incerc. Am realizat ca lucrurile pot fi mai frumoase si usoare daca le iei simplu, daca nu esti singur si daca te opresti din a gandi atat de mult.
          Sunt prea complicata si uneori nu spun precis ce vreau sau ce cred. Uneori gresesc mult. alte ori arat lucruri care nu vroiam sa le arat sau pur si simplu o dau in bara. Dar daca poti intelege asta si poti sa vezi ca nu sunt chiar numai o greseala atunci ai facut un efort mai mare ca acest pamant. In spatele acestor " greseli" sunt doar eu . O eu destul de simpla chiar. O fata care la urma urmei e fata. O fata care se intelege mai bine cu baietii dar care nu ar renunta niciodata la prietena ei cea mai buna , o fata care din cand in cand mai are nevoie sa auda ca e frumoasa , o fata care zamabeste dar si plange si uneori ascunde asta , o fata care are nevoie sa ii se spuna cand greseste sau ba, o fata care vrea sa arate ca e reala. Nevoii, ganduri , vise, zambete , lacrimi si prietenii. Nu mai vreau sa complic lucrurile si vreau sa fie simple. Dar avand in vedere ca asta e destul de greu am nevoie de cineva care sa ma ajute.. asa ca daca citesti asta te rog nu renunta la mine acum. Nu ma lasa acum cand mai am atat de putin si plutesc pe mare singura. 

marți, 26 ianuarie 2016

" Draga?"

   Azi am vrut sa iti scriu... azi am vrut sa iti spun atat de multe. Am inceput o foaie cu "Draga..." dar..
dar apoi am inchis ochii si mi-am amintit cuvintele urate care mi le-ai zis... apoi mi-am amintit cum mi-ai zis ca nu iti aduc nici un bine si ca viata ta e mai frumoasa fara mine in ea, apoi mi-am amintit cum ai zis ca sa iti petreci timpul cu mine a fost o pierdere de timp.. apoi mi-am imaginat cum ai fi reactionat tu la ce as fi scris eu. Nu ai fi reactionat pentru ca probabil nu ai fi citit.. sau nu ti-ar fi pasat. Brusc toata lumea e interesanta mai putin eu.. dupa atata timp eu nu mai am nimic interesant pentru tine. Bine dragul meu ca la inceput eram cea mai frumoasa, si cea mai buna , si cea mai desteapta si cea care insemna totul pentru tine.. iar acum sunt una care nu te lasa in pace, una care te enerveaza, una care nu simti decat mila pentru ea.. Daca mi-ai fi raspuns probabil ar fi fost sec sau crud sau fara valoare. Iar eu , as fi plans mult. Si apoi care ar fi fost scopul? Asa ca intr-un final am deschis ochii.. m-am uitat la acel "draga" si l-am sters. Nu avea nici un rost sa iti scriu.. asa ca nu am facut-o... ce aveam sa iti spun sigur tu stii asta pentru ca ai auzit aceste lucruri de o mie de ori din partea mea. Ce urma sa te intreb te-am mai intrebat de o mie de ori pana acum , iar finalul ar fi fost acelasi ca atunci cand am plecat...
    Ramai in bula ta de nepasare iar eu o sa imi croiesc drum spre un nou rasarit. 

duminică, 24 ianuarie 2016

dezamagire

te-am visat.. erai in fata mea si eram amndoi pe pat. Sub noi o patura alba si rece cam mototolita. Stam pe o parte si desi e o pozitie foarte incomoda noi stam si ne uitam unul la altul. Ma uit fix in ochii tai iar tu in ai mei. Fierb langa tine. Sunt la o distanta decenta si imi e frica sa ma apropii mai mult. Nici macar un milimetru. Corpurile noastre sunt perfect paralele si in oglinda. Iti pot simti caldura corpului si bataile inimii tale, iar rasuflarea ta repetata e ca o pala de vant calda asupra pielii mele .

Intrerupi tacerea cu un zambet neasteptat.. Tresar si tot ce ii doresc este sa te apropii macar putin. in schimb tu.. ca si cum ai simti gandurile mele ma tragi langa tine si ma saruti. Raman fara aer... m-ai sarutat si asta fara sa iti cer.. asa spontan... Cand ma saruti simt ca innebunesc si explodez in sentimente. Momentul are gust iar eu profit de el la maxim. Te iau in brate ...dar..

Sub lacrimile care imi inunda ochii observ ca tu nu esti aici. In brate nu am decat patura cea alba si mototolita . Tu nu ai fost aici niciodata iar eu in nebunia mea am inceput sa visez cu ochii deschisi. Ma ridic speriata si ma uit pe noptiera unde era poza cu noi doi.. In poza sunt doar eu cu un zambet fals.. tu... tu nu ai existat niciodata.