luni, 26 mai 2014

Un lucru Albastru- Capitolul 6- Cine ar fi crezut?

-Hey.
-Hey pe dracu.. ce cauti tu aici?
-Draguta ca deobicei.
-Doamne, ce mai vrei?
-Raya.
-Laur,.
-Am venit pentru ca avem de
-Sa nu spui discutat!!! nu avem nimic de discutat si in plus eu trebuie sa plec.
-Da.. da tu mereu ai de plecat. Hai nu imi zi. Ai o intalnire. Mereu ai o intalnire cand trebuie sa vorbim.
-Asta pentru ca iti alegi tu momentele proaste. Si da, am o intalnire. Asa ca daca ma scuzi.
-Te astept.
-Nuu!! tu nu esti normal la cap?? dute la femeia ta si lasa-ma in pace!!
-Bine Raya. Te caut maine .
-Tu cauta-ma!
           Nu il mai suport!! Mor. Coboara cu mine si are un aer asa de superior. El chiar crede ca am sa ii raspund maine? El chiar crede ca imi pasa de el? Cata stima de sine. Doamne si e si Gaby jos.. Asta imi lipsea.
-Oooo, dar cine e aici.
-Laur
-Gaby, ce surpriza...
-Gata, putem pleca?
-Stai mai Raya.. de ce nu mi-ai zis ca e Gaby?
-Laur, las-o asa..
-Sigur.. doar a mai incercat si in trecut.
-Ce ar vrea sa insemne asta?
-Nimic. Distractie placuta.
-Multumim. Hai Gaby.. nu il baga in seama.
         Am plecat si l-am lasat pe Laur razand ca un nebun in mijlocul drumului. Gaby era foarte nervos iar eu aveam impresia ca am stricat tot.
-Gaby.. nu stiu ce sa zic..
-Adica Raya?
-Pai.. toata chestia cu Laur..
-Nu mi-ai zis ca inca va vedeti..
-Nuu... nu ne vedem.. suntem prieteni sau nici macar atat.. Imi pare rau..
-Hey.. draga mea.. e ok. Seara asta va fii speciala. Si apropo arati superb. Esti atat de frumoasa .
-Multumesc!
       La fel de dulce ca deobicei. Si ma privea cu ochii aia a lui de ciocolata . Conducea si zambea in acelasi timp , aruncandu-mi cate o privire din cand in cand. Era asa de dulce.
-Si ce vom face in aceasta seara?
- Pai , doar ma stii plin de surprize.
-Nu te-ai schimbat deloc.
-Si e de rau?
-Nu, sigur nu.
        Am mers ceva cu masina pana am ajuns la o casa mare superba si luminata . Erau trandafiri toata aleea . Era atat de frumos incat credeai ca e desprins dintr-o poveste. Mi-a deschis portiera si am mers pe aleea acea frumoasa. Am intrat in casa , care era foarte frumoasa, si luminata de sute de lumanari.
-Gaby..
-Raya, vreau sa te simti foarte bine asa ca nu am stiut unde sa te duc. Sper sa nu te superi ca te-am adus la mine acasa , dar m-am gandit ca o cina aici ar fii mai placuta.
-E perfect!
      Am stat si am mancat o mancare foarte delicioasa. Am discutat am ras si am zambit foarte mult. Nu puteam sa cred ca e adevarat. Era acolo, atat de frumos.. Era pur si simplu perfect.
-Sper ca ti-a placut mica mea surpriza.
-Glumestii???? A fost si este genial..
     S-a apropiat de mine si mi-a zambit. Eram pur si simplu blocata. Si fara sa imi dau seama m-a sarutat. Ce sarut.. Un sarut atat de dulce.. un sarut atat de diferit de acele saruturi ale lui Laur.Iar acum ...

luni, 12 mai 2014

Un lucru albastru- Capitolul 5- Inapoi in timp..

-TRRRr..TRRRr...
      Ce Dumnezeu se aude? Oooo da!! E telefonul lui Laur..Super si Laur doarme.Unde e blestematul ala de telefon?!Ah..Aici..Mda..uite cine suna. Viitoarea nevasta. Doamne e disperata, suna incontinuu.
-Laur..Laur!!!
-Da..a.. ce urli asa?
-Pai iti suna telefonul de juma de ora si tu dormi.
-Asa si?
-Pai vreau si eu sa dorm! si te suna "iubitica"....
-Asta era.. Geloasa?
-Nu dragul meu dar chiar vreau sa dorm.
-Gata.. gata... ma duc sa o sun.
      S-a dus dincolo. Ce ma enerveaza. Si  pana la urma care a fost scopul intalnirii noastre??Iar am fost o mare proasta..mai bine ma imbrac si plec.
-Raya! ce faci?
-Plec...
-Dar.. stai sa bem o cafea, sa vorbim.. baby unde pleci?
-Baby??Unde plec?? Tu chiar ai tupeu!
-Ce am facut acum?
-Hm....sa vedem.. esti logodit..
-Si aseara nu eram?
-Aseara a fost o greseala.
-DA!.. hai sa incepem ca a fost o greseala ca...
-Nici un ca ! asa a fost o greseala. Uite ce e...eu nu mai sunt aceasi Raya bine?
-Raya.. vorbesc nervii din tine..
-Nu. Nu. Vorbesc eu.
-Raya te rog..
-O zi buna!
-Nu pleca..
      Si bom!iara am trantit usa.. nu pot sa inteleg ce e cu mine?? eu l-am lasat. El si-a refacut viata... de ce sunt asa? Nu mai rezist. Vreau sa beau o cafea.Imi bubuie capul. Intru intr-un local tare dragut si select. Ah!
-Ce doriti?
-O cafea te rog.
-Altceva?
-Atat, multumesc.
    Cat o sa ma gandesc la Laur? Cat o sa mai fiu proasta lui? Mereu fac la fel..
-La fel de ganditoare tu asa..
-Poftim?!
-Pai nu te-ai schimbat deloc.
-Gaby??
-In carne si oase!
-Nu pot sa cred !!!
      Am sarit si l-am luat in brate. Era Gaby baiatul meu cu ochii de ciocolata. Era in bratele mele imbratisandu-ma la fel de cald si bine. Inca imi fugea pamantul de sub picioare...
-Ce faci aici?
-Cu afaceri draga, tu?
-Vroiam sa beau o cafea.
-Iti pot tine companie, daca vrei...
-Sigur ca da!!!
-Esti la fel de frumoasa!
-Si tu esti la fel de dulce.
-Si de ce asa abatuta?
-Ei.. ganduri... ganduri..
-Hm.. inca imi place cum zambesti.
-Asa si?
-Ei bine.. ce zici de o cina diseara? Am la pranz o sedinta dar diseara sunt liber pentru un set de amintiri si nu accept refuzuri.
-Hm.. ocupat tu asa om de afaceri!! dar da accept!
-Super. La 7 va veni o masina sa te ia.Imi dai adresa ta?
-Aaaa. da!
  Am stat cu Gaby si ne-am baut cafeaua , am ras, am vorbit. A fost foarte frumos . Am plecat acasa m-am aranjat,m-am parfumat, si m-am pregatit. Doamne cum imi batea inima! Inca doua minute si o sa cobor.
-Ding...Ding...
A urcat sus??? In fine . Ma duc sa deschid.
-Glumesti nu????

marți, 6 mai 2014

venin

incet, incet.. ma doare si tu nu ai cum sa vezi asta.. o da nu ai cum.. sincer nu stiu cat mai pot rezista. E sinistru si greu. Ma sufoc in atata metal. Ma inec in propriul sange. Cum poate fi atat de dura situatia?? cum?? Cum sa ma dezobisnuiesc de obisnuinta? Fiecare centimentru din corpul meu e infectat de tine. Fiecare rasuflare a mea e grea precum gerul . E greu.. prea greu ca sa mai pot privi in fata. Fata acum e ca un trecut dureros. Rupe fiecare parte din mine si iti jur ca va durea mai putin. Ma distrugi incet , incet cu veninul tau dulce si perfect. ! oo da.. otrava sufletului meu. Disperarea e un cuvant prea frumos pentru ceea ce e in mine acum.Tot ce aveam acu e gol.. Ploua dragul meu, da ploua si va ploua pana cand apa va spala tot ce ai patat tu. Esti diavolul deghizat in inger din viata mea. Dar se pare ca focul tau a ars prea frumoasele pene. Ceea ce nu stii tu este ca pana si penele cresc inapoi, iar cand vor creste si vei vrea sa zbori din nou sa iti amintesti ca penele le ai dar pe mine m-ai ars din temeli si am ramas doar cenusa...

luni, 5 mai 2014

"Motivatia"

o fotografie.. hmm , da o fotografie. Ce inseamna o fotografie? o amintire, o clipa, o secunda, un vis sau pur si simplu o imagine? Sincer , inseamna toate astea plus multe altele. O explozie de culori , o explozie de sentimente si trairi exprimate prin o simpla poza. O simpla poza care daca e privita mai bine observi cat de complicata este de fapt. O fotografie este ca o amintire imprimata in capul unei persoane. Imortalizarea momentului este exact ca si sarutul perfect. Acel sarut asteptat de atat timp. Dorit si ravnit. Acel sarut ce ramane in amintire.  Fotografia este ca acel rasarit de la mare din prima zi de vara, sau ca acel zambet pur si inocent. Poti privi de o mie de ori aceasi poza si sa nu te saturi de ea. Poti privi de o mie de ori aceasi poza si sa descoperi cate ceva nou in ea. Iar perspectiva fiecaruia e geniala. Un moment care face cat o suta de cuvinte. Un sentiment ascuns in ochii cuiva, o iarna ce apare doar o data la  patru ani, o ploaie cu picaturi perfecte sau doar nasterea noului. Toate astea nu reprezinta decat o simpla fotografie!!