joi, 6 iunie 2019

Trecut. Prezent. Viitor.

         Eu nu vreau sa traiesc in Trecut. Eu nu vreau sa traiesc in amintiri ce s-au dus demult. Fie ca sunt frumoase fie ca sunt urate , eu nu vreau sa traiesc in Trecut. Eu nu vreau sa traiesc in amintirea aia in care mi-a zambit si cerul s-a umplut de stele instant. Nu vreau sa traiesc in lacrima aceea care mi-a inundat sufletul si l-a acaparat mai tare ca intunericul celei mai lungi nopti.Nu trebuie sa traiesc in clipe deja traite . Acelor clipe le-a trecut vremea. Acele clipe trebuie sa ramana pe rafturile inimii mele exact ca niste carti intr-o bilbioteca. Din cand in cand sa mai iau cate una si sa o rasfoiesc. Sa o rasfoiesc nu sa o traiesc iar. Eu nu trebuie sa traiesc in Trecut.
          Eu nu vreau sa traiesc in Viitor. Eu nu vreau sa traiesc in momente imaginate care nu pot stii daca se vor intampla sau nu. Nu vreau sa fiu prinsa in vise proiectate de mintea mea insetata. Nu vreau sa traiesc in visul ala cand o sa fiu cea mai fericita femeie de pe pamant. La fel cum nu vreau sa traiesc in visul ala in care voi fi cea mai singura floare dintre flori. Nu vreau sa imi fac asteptari si sa fiu dezamagita. Nu vreau sa ma hranesc cu iluzii si sa ma droghez cu vise. Nu vreau sa sper la ceva mai bun sau mai rau. Sa imi fac sufletul amar mai ceva ca iodul. Eu nu vreau sa traiesc in Viitor.
           Eu vreau sa traiesc in Prezent. Eu vreau sa traiesc azi. Eu vreau  sa rad azi sau sa plang azi. Sa savurez cafeaua azi sau sa pornesc o aventura tot azi. Vreau sa port rochita aia azi. Vreau sa privesc stelele, sa simt vantul, sa vorbesc cu cerul, sa ma imbratiseze pamantul, sa ma mangaie florile si sa ma iubeasca ploaia. Toate astea azi. Vreau sa traiesc in Prezent, in acest Prezent care se intampla in secunda asta. Daca imi vine sa urlu sa o fac. Daca vreau sa ma urc in tren sa plec , sa fac asta. Daca vreau sa iubesc sa o fac, daca vreau sa fiu o explozie de sentimente sa fiu. Eu trebuie sa traiesc in Prezent, in ziua de azi,in secunda asta. Eu vreau sa ma iubesc asa cum sunt, sa imi imbratisez nebunia si sa simt ca traiesc acum. Eu vreau sa traiesc in Prezent.
                      Nu ieri, nu maine, ci azi!