duminică, 18 decembrie 2016

Adevarul !

         Nu cred ca am fost asa de fericita de foarte mult timp. Nu am mai avut atatea zile in care zambeam de foarte mult timp. Nu stiu unde incape atat fericire in mine si vreau sa cred ca incep sa o exteriorizez  sa o vada si restu. Ma simt ca o raza de soare care e pregatita sa atinga pamantul si sa il incalzeasca. Fericirea mea este precum primul fulg de nea care cade. Si defapt nu cade ci valseaza in jos pana atinge pamantul.Acel fulg de nea perfect care la cea mai mica vapaie de lumina straluceste .
            Fiecare dimineata langa el e ca o renastere pentru mine. Mii de licurici imi inunda stomacul cand deschid ochi si ii vad ochii ciocolati si acel zambest care jur ca imi taie pamntul de sub picioare. Sarutul care mi-l administreaza zi de zi ca un drog aprinde in mine luminite exact ca in pomul de craciun. Si poate e doar imaginatia mea dar simt cum imi tot mareste inima in fiecare zi. In fiecare zi mai adauga o bucatica, prin zambete, sarutari, imbratisari si cuvinte dulci. Sincer nici un cuvant nu ar putea descrie cat de dulce e si cat de bine. Poate doar cuvantul "Rai" , dar nu prea stiu eu cum e acolo. Dar daca ar fi sa imi imaginez cum ar fi , atunci ar fi exact ca zilele mele alaturi de el. Si nu , nu e o alta postare despre el ci e o postare despre mine. Este o postare despre cat de fericita sunt si cum nu am nevoie de altceva ca sa fie perfect. Si poate nu exista perfectiune dar pentru mine e.
     Concluzia? Sunt fericita!! de ce? Pentru ca am cel mai bun iubit ever si pentru ca sunt indragostita pana peste cap. Te iubesc! 

duminică, 4 decembrie 2016

ghici

Nu pot sa cred ca ai trezit iar acea parte in mine care era ascunsa. Nu stiu cum ai reusit sa o faci iar sa tresara. Nu stiu cum ai reusit iar sa o  faci sa vrea sa iasa la suprafata. Tanjeste dupa tine. Tanjeste dupa ce era si rupe lanturile care o tin tot mai mult. Incep sa ramana din ce in ce mai putine verigi si sincer nu stiu daca vreau sa le inlocuiesc  sau astept sa se rupa toate. Cum sa pot explica?
. Am momente in care as vrea sa te vad, sa stam impreuna, sa ne uitam la un film sau sa iesim intr-un pub. Am momente in care nici nu as vorbi cu tine. Felul tau de a fi ma atrage ca un magnet. Stii tu ca atractile la dezastre. E o atractie frumoasa si interesanta dar care poate face foarte usor bom.  Ai un fel de a fi foarte diferit si cred ca asta e ce porneste acest click. Nici nu stiu daca as vrea ceva anume de la tine. . Da.. asta cu siguranta imi doresc sa se repete. Esti genul ala de persoana care isi lasa amprenta. Si isi lasa amprenta la modul bun , asa ca o amintire placuta si fugara. Oricum in jocul meu nu exista reprize sau reguli, si asta vreau sa ramana foarte clar. Stai linistit a avut cineva grija sa ma faca asa. Deci porneste jocul si sa vedem ce va iesi.