joi, 11 august 2016

Draga mami...

Draga mami,
nu mai pot.. chiar nu mai pot sa continui asa. Simt cum fiecare zi e o tortura mai mare pentru mine. Simt cum fiecare vena imi explodeaza sub piele. Nu pot sa ii explic nimanui cum ma doare. Stiu ca nu sunt prima care sufera si nici ultima. Stiu ca multe au reusit sa treaca peste aceasta durere dar eu simt ca nu pot. Eu nu sunt asa puternica cum vrei tu sa crezi. Eu nu pot sa ma trezesc in fiecare dimineata si sa ma prefac ca totul e frumos si sa imi incep ziua normal si sa ma duc la munca ca si cum nimic nu s-a schimbat. Imi pare rau dar nu mai sunt eu. Nu mai pot. Nu mai sunt fata aceea care credea in vise si viitor. In fiecare zi ma gandesc cum sa fac sa duc ziua la capat. Care mai e rostul sa termin aceasta zi ? Credeam ca pot rezista dar nu pot... Iarta-ma dar nu pot...
Cand eram mica si ma loveam veneai si pupai si punea-i un pansament si trecea. De ce nu faci asta si acum? De ce nu vii si pui un pansament si gata.? Cate noptii crezi ca mai pot adormi in plans? Cate zile crezi ca mai pot sa ma prefac ca sunt bine? Si nu imi spune ca timpul le rezolva pe toate . Nu mai imi spune sa am rabdare ca nu mai pot. Nu mai pot mamii... nu mai pot sa adun noptii cu vise urate si lacrimi.
Draga mama nu te mai intreba de ce nu mananc.. caci nu pot. Simt cum ma resping pe mine. Nu te mai intreba de ce nu dorm... caci nu pot sa visez iar si iar acele cuvinte urate mereu puse in alt context. Nu mai vreau sa dau explicatii la nimeni, nu mai vreau sa merg la munca, nu mai vreau sa ies afara, nu mai vreau sa vorbesc cu nimeni. De ce mami am ajuns asa.. de ce ? Trebuia sa imi dai lectii cand eram mica si sa imi spui ca exista aceasta parte intunecata a vietii si sa nu calc nicioata in ea. Mami.. reseteaza-mi mintea.. sterge-mi amintirile... opreste-mi inima. Te iubesc foarte mult dar am ajuns intr-un moment in care nu mai vad lumina de la capatul tunelului.
Deci.. daca tu crezi ca exista vreo sansa sa ma tii si pe mine pe linia de plutire .. te rog sa imi spui si mie.. pentru ca singura eu nu mai plutesc .
.. I need Help...