miercuri, 29 iulie 2015

Povestea

spune-mi povestea mea si a ta
povestea vechea si grea
povestea acea ingandurata
cum un baiat iubea o fata..
si daca nu poti sa o spui
arat-o tu, cel dintai
care ai fost si care vei fi
baiatul ce o va iubi

a fost o data ca in povesti
sau doar in realitate
un baiat ca mine
iubea pe neasteptate.
era frumoasa si gingasa
si zambetul era apus
iar ochii impleteau in ei
mare si cerul intr-un raspuns

-Si  il iubea?Sigur ca da
-Si el pe ea?pai cam asa
a fost o iubire mare
intinsa pana peste zare
peste marea cea albastra
si muntii cei stancosi
peste cea mai inalta creasta
si teren alunecos

dar draga mea copila
iubirea e efemera
caci ea acum e o straina
iar el nici nu mai spera
atat timp si atat amar
s-a spulberat doar cu un val
povestea lor de iubire
e doar un cantec pe hartie


marți, 28 iulie 2015

Scrisoare catre ea!

     Draga mea, am cateva mici ponturi pentru tine ca relatia ta cu EL sa mearga cum trebuie. Poate nu sunt toate corecte dar eu cred ca am avut destul timp sa invat unele lucururi. Eu nu am stiut sa le pun in aplicare la timp dar poate vei stii tu.
    Are nevoie de sustinere, are nevoie de atentie. Vrea sa il aprobii  si vrea sa fii acolo cand trebuie. Nu il sufoca pentru ca il irita, nu ii comenta la glume si nu il certa. Nu ii place sa te comporti cu el ca si cum ai fi mai presus decat el. Sa ii razi la glume, sa ii accepti parintii, sa nu uiti sa ai cei 7 ani de acasa. Dimineata ii place sa ii faci cafea, sa nu vorbesti mult ca e dimineata si e abia trezit. Vrea sa isi fumeze tigara in liniste in timp ce sta pe facebook probabil. Daca poti sa ii gatesti sa o faci... sa ii gatesti ca ii place asta. Sa ii faci masaj si sa te joci in parul lui. Ai grija ca se incalceste repede si daca il tragi de par se supara . Mergi cu el de mana pe strada si nu il stresa. Nu ii spune cat si cum sa bea. Nu te supara daca prietenii lui fac glume la adresa ta. Nu devenii geloasa cand fetele il cauta . Nu te contrazii cu el in legatura cu formatia lui preferata si nu ii invada spatiul persoanal. Nu ii place sa stea la soare si nici nu ii face bine. E foarte sensibil la curent si la raceli. Acorda-i libertatea pe care o vrea si nu renunta sa fii acolo sa il astepti. Sa stii ca ii place sa manance paste si ii plac la nebunie prajiturile. Daca are un tratament de luat sa te tii de el caci el nu il va lua. Sa calatoresti mult cu el. Sa mergi cu cortu ca ii place si mai presus de asta sa il duci in Vama ca iubeste acel loc. Sa ii mergi la concerte si sa ii inveti versurile pentru ca el nu le tine minte niciodata. Sa te aranjezi si sa fii frumoasa pentru el, ca sa aiba cu ce se mandrii. Sa iti asumi vina cand gresesti ca la un moment dat o sa explodeze si o sa va certati. Sa il strangi in brate si sa il saruti cat mai mult. Sa fii copila dar si matura in acelasi timp. Daca vei vrea sa te uiti la filme  sa stii ca el adoarme si nu o sa se uite cu tine, in schimb ii plac filmele si ar merge la cinematograf. Sa mergi la cat mai multe concerte cu el unde se poate manifesta.Cand ai sa ai o problema va fi primul care te va ajuta, El te va linisti si te va tine in brate. O sa te sustina mereu si ai tai o sa il indrageasca. Sa vorbesti cu el, sa ii spui ce te deranjeaza si mai ales atunci cand te deranjeaza nu mai tarziu. Sa nu lasi pe altii sa se bage caci e relatia voastra si atat. Sa stii ca ii place sexu. Dar ii place si mai mult cand faceti dragoste. Ii place sa inoate mult ( chiar daca nu ii place la soare), asa ca go la bazin. Ii place sa faca sport. Ii place sa joace fotball, sa mearga la patioanar sau cu bicicleta. El te va accepta asa cum esti , trebuie si tu sa il accepti asa cum e el. El te va iubi chiar daca nu va stii sa iti arate caci nu stie.. dar te va iubi. Te va ierta dar pana la un punct iar daca vei pleca.. ei bine pleaca vei fii.
   Ti-as mai scrie cate in luna si in stele dar ai sa le descoperi singura. Cel mai mare sfat care ti-l pot da e sa nu lasi timpul sa le faca pe toate. Daca vrei ceva , obtine. Acum este al tau , sau al ei, sau al oricarei alta fata numai nu al meu... Trebuie sa il apreciezi dar sa stii si cand sa pui capat . Nu am sa te mint sa zic ca sunt fericita ca el poate e.. Nu .. nu sunt dar acum eu am renuntat la EL.