joi, 30 august 2012

plictisealaaaaaaaa

          Sunt treaza.Serios, chiar sunt! Desi imi place sa dorm , acum iti marturisesc ca sunt treaza.Stau. Ma uit.Ma gandesc. Sau poate nu...Mereu mi-am dorit sa fie totul cum vreau eu, dar azi.. Azi realizez ca nu se poate. Nu se poate pentru ca nu toata lumea gandeste ca mine. Ma simt ciudat. Ma uit in stanga, ma uit in dreapta.Nimic!!! De ce niciodata nu e nimic aici? Sincer ar trebui sa scriu o carte, dar sa fim seriosi pe la mijloc deja mas plictisi. Poate ar trebui sa scriu o poezie.! Da.. dar ar avea legatura cu dragostea si tot ce tine de acest subiect.Stiu!! ar trebui sa nu scriu nimic si sa las totul asa. Of... dar atunci cum va stii lumea ce doresc, ce am in cap?.. Nu, gata .. sunt decisa!
   Eu sincer m-am intrebat de multe ori cine ii invata pe baietii cum sa se comporte cu fetele. Nu cred ca se ocupa nimeni de acest subiect, desi mie personal mi se pare un lucru care nu ar trebui evitat.Deobicei , noi, fetele ne asteptam la multe lucruri. La surprize frumoase, la intalnirii unice, la aniversarii cat mai diferite. Ei bine numai noi stim ce avem in cap. Sincer acum, ei nu stiu.. Eu cred ca ar trebuii sa existe cineva care sa ii invete.Sa ii invete despre noi, fetele, sa ii invete cum sa se comporte cu noi. Desi fiecare baiat e diferit in felul lui. Noi in schimb asteptam acelasi lucruri indiferent daca astazi este unul si maine il schimbam cu altul. Dar relatiile de durata nu sunt altfel? Vezi tu aici e diferenta. La o relatie de durata partenerul incepe sa isi cunoasca prietena, stie deja ce vrea, stie ce sa comande cand merge intr-un restaurant(pentru ca stie ce ii place), stie la ce filme sa se uite cu ea, stie unde trebuie sa o duca in oras, stie multe alte lucruri. Dar daca el nu stie aceste lucruri se mai poate spune ca el o cunoaste pe ea?.. Uite de exemplu eu nu inteleg o chestie... noi vrem mereu atentie si ca partenerul sa stie totul despre noi si etc, dar noi stim lucrurii acestea despre ei?
        Ok. Alt subiect ce tine tot de baietii.Nu se aplica la toata relatiile dar la unele da. De ce daca ei au chef de tine te vezi cu ei daca nu au chef ba. ??Adica cine e prostul aici? Ea sau el? Eu cred ca amndoi.. El pentru ca ii spune asta prietenei lui, si ea pentru ca accepta. Scriu asta pentru ca prietena mea de curand a patit ceva asemanator. Draga mea ,sfat, vorbiti si lamuriti!!!!!
   M-am plictisit sa dezbat aceste subiecte asa ca am iesit,, dar ma intorc.